Installasjonsprosessen stopper ved eller nær 0 % når du installerer et Xbox One-spill fra en plate

Hvis du prøver å installere et Xbox One-spill fra en plate og installasjonen stopper på eller nær 0 %, kan dette skje hvis konsollen prøver å laste ned en oppdatering for spillet mens spillet installeres. Hvis du prøver å laste ned og installere et digitalt spill, kan du se Problemer med nedlasting av et spill eller en app på Xbox One.

Obs! Dette gjelder ikke Xbox One S All-Digital Edition, siden den ikke har en optisk stasjon.

Løsninger

Prøv løsningene nedenfor for å løse problemet.

Løsning 1: Fjern alle de lokale spillagringene, og prøv å installere spillet på nytt.

1. Ta platen ut av konsollen.
  2. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  3. Velg System > Innstillinger > System > Lagring.
  4. Velg Fjern lokalt lagrede spill.
  5. Velg Ja for å bekrefte.
  6. Når konsollen starter på nytt, prøver du å installere spillet på nytt.

Løsning 2: Koble konsollen fra nettet, og installer spillet.

Koble konsollen fra nettet, avbryt nedlastingen, og slå deretter konsollen av og på. Når du har installert spillet, kobler du konsollen til nettet på nytt og lar oppdateringen lastes ned.

Trinn 1: Bruk konsollen frakoblet.

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg System > Innstillinger > Generelt > Nettverksinnstillinger.
  3. Velg Gå offline.

Trinn 2: Avbryt nedlastingen.

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden, og velg deretter Mine spill og apper.
  2. Velg .
  3. Merk spillet du prøver å installere, og trykk på menyknappen på kontrolleren.
  4. Velg Avbryt.

Trinn 3: Løs ut spillplaten, og slå konsollen av og på.

1. Løs ut spillplaten.
  2. Trykk på og hold Xbox-knappen midt på Xbox One-kontrolleren for å åpne strømsenteret.
  3. Velg Start konsollen på nytt.
  4. Velg Start på nytt.

Obs!  Hvis konsollen ser ut til å være låst, trykker du på og holder Xbox-knappen på konsollen i rundt ti sekunder til den slår seg av. Når konsollen er slått av, trykker du på Xbox-knappen på konsollen igjen for å starte den på nytt.

Trinn 4: Installer spillet.

Sett inn platen etter at konsollen har startet på nytt. Følg trinnene for å installere spillet.

Obs! Pass på at du gjør dette før du kobler til Internett på nytt.

Trinn 5: Koble til nettet, og la spilloppdateringen installeres.

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg System > Innstillinger > Generelt > Nettverksinnstillinger.
  3. Velg Gå online.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Installasjonsprosessen stopper ved eller nær 0 % når du installerer et Xbox One-spill fra en plate, som du leste om, eller om et annet problem?