Installasjonsprosessen stopper ved eller nær 0 % når du installerer et Xbox One-spill fra en plate

Når du prøver å installere et Xbox One-spill fra en plate, stopper installasjonsprosessen ved eller nær 0 %. Uansett hvor lenge du venter, står installasjonen ved eller nær 0 %.

Dette problemet kan oppstå hvis konsollen prøver å laste ned en oppdatering for spillet mens det installeres. Hvis du prøver å laste ned og installere et digitalt spill, kan du se Problemer med nedlasting av et spill eller en app på Xbox One.

Løsninger

Prøv løsningene nedenfor for å løse dette problemet.

Løsning 1: Fjern alle de lokale spillagringene, og prøv å installere spillet på nytt.

1. Ta platen ut av konsollen.
  2. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden.
  3. Velg System > Innstillinger > System og deretter Lagring.
  4. Velg Fjern lokalt lagrede spill.
    Obs! Hvis du velger dette alternativet, slettes ikke spill eller fremgang du har lagret i Xbox Live-skyen. Bare data du har lagret lokalt, fjernes.
  5. Velg Ja for å bekrefte.
  6. Når konsollen starter på nytt, prøver du å installere spillet på nytt.

Hvis denne løsningen ikke fungerer, prøver du neste løsning.

Løsning 2: Koble konsollen fra nettet, og installer spillet.

Du kan løse dette problemet ved å koble konsollen fra nettet, avbryte nedlastingen og deretter slå konsollen av og på. Når du har installert spillet, kobler du konsollen til nettet på nytt og lar oppdateringen lastes ned.

Trinn 1: Bruk konsollen frakoblet.

Følg denne fremgangsmåten:

1. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden.
  2. Velg System > Innstillinger og deretter Nettverk.
  3. Velg Nettverksinnstillinger, og velg deretter Gå offline.

Trinn 2: Avbryt nedlastingen.

1. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden, og velg deretter Mine spill og apper.
  2. Velg .
  3. Merk spillet du prøver å installere, og trykk på menyknappen  på kontrolleren.
  4. Velg Avbryt.

Trinn 3: Løs ut spillplaten, og slå konsollen av og på.

1. Løs ut spillplaten.
  2. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden.
  3. Velg System > Innstillinger > Strøm og oppstart > Slå av eller starte på nytt > Start på nytt nå, og velg deretter Ja for å bekrefte.

Obs! Hvis du ikke kan åpne guiden eller konsollen ser ut til å være fryst, kan du trykke og holde Xbox-knappen  på konsollen i cirka 10 sekunder til den slår seg av. Når konsollen har slått seg av, trykker du på Xbox-knappen  på konsollen for å starte på nytt.

Trinn 4: Installer spillet.

Sett inn platen etter at konsollen har startet på nytt. Følg trinnene for å installere spillet.

Obs! Pass på at du gjør dette før du kobler til Internett på nytt.

Trinn 5: Koble til nettet, og la spilloppdateringen installeres.

1. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden, og velg deretter Mine spill og apper.
  2. Velg System > Innstillinger og deretter Nettverk.
  3. Velg Nettverksinnstillinger, og velg deretter Gå online.