Spillspesifikk hjelp for Windows 10

Hvis du ser etter spillspesifikk hjelp, for eksempel spillinstruksjoner eller opplæring, hvordan du fullfører et vanskelig område i et spill, eller tips og triks, har ikke vi denne informasjonen her. Spillutviklerne er best rustet til å håndtere slike forespørsler, siden de vet alt om alle spillene de lager, og kan gi deg hjelp og veiledning.

Du kan finne utvikleren av spillet ved å gå til siden Windows-spill og søke etter spillet. Når du har funnet det, ser du etter fellesskapssiden for spillet. Her finner du informasjonen du ser etter, fra utvikleren av spillet og andre som spiller det.

Hjelp med spillkjøp, tillegg, nedlastbart innhold og virtuell valuta

Hvis du har problemer med å kjøpe spillinnhold, for eksempel tillegg, nedlastbart innhold eller virtuell valuta, kan du gå til siden Kjøp av spill.

Hjelp med konto i spill

Hvis du har problemer med å logge på en konto for et bestemt spill, kan du se Påloggingsproblemer med kontoer i spill i Windows 10.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Spillspesifikk hjelp for Windows 10, som du leste om, eller om et annet problem?