Gå til hovedinnhold
Del denne siden

Sende spillingen med Mixer på Xbox One

Video: Start sending av spillet på Mixer ved å foreta noen få valg i guiden.

Obs! Videoen er bare tilgjengelig på engelsk.

Mixer-sending gjør det enkelt å strømme spillingen din og la brukerne samhandle med deg i sanntid – motta spillelementer, chat og mye mer!

Slik starter du sending med Mixer:

1. Start et spill.
  2. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden, og gå til fanen Sending og skjermklipp.
  3. Velg Start sending, og velg deretter Start sending.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Sende spillingen med Mixer på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?