Start sending med Mixer på Xbox One

Video: Start sending av spillet på Mixer ved å foreta noen få valg i guiden.

Obs! Videoen er bare tilgjengelig på engelsk.

Å starte sending med Mixer gjør det enkelt å strømme spillingen –eller deg selv – og la seerne se på og kommunisere med deg i sanntid!

Start sending av spillingen med Mixer

Slik bruker du Mixer til å starte sending av et spill du spiller:

1. Start et spill.
  2. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden, og gå til Start sending og skjermklipp-fanen.
  3. Velg Start sending, og velg deretter Start sending.

Obs Du kan bare starte sending av det du ser på skjermen når du er i et spill. Hvis du går til dashbordet eller bytter spill, blir Mixer-sendingen din satt på pause. Se under for mer informasjon om hvordan du bytter spill uten å forstyrre sendingen din!

Start sending av deg selv med Mixer

Hvis du har en Kinect-sensor eller et webkamera konfigurert, kan du også bruke Mixer til å starte sending av deg selv live! For å starte sending i fullskjermkamera-modus:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden, og gå til fanen Start sending og skjermklipp.
  2. Velg Start sending, og bytt deretter Fullskjermkamera til .
  3. Velg Start sending.

Obs Hvis du vil bytte mellom spill mens du sender med Mixer, kan du bytte til fullskjermkamera-modus mens du bytter spill, og strømmen blir ikke avbrutt eller satt på pause!

Tilpass Mixer-sendingen din

Hvis du vil konfigurere sendingen din akkurat slik du ønsker, kan du justere følgende funksjoner og innstillinger i Start sending og skjermklipp-fanen.

Under Start sending > Konfigurere sendingen:

• Chat: Bytt til hvis du vil se og svare på brukernes livekommentarer på sendingen din.
  • Mikrofon: Bytt til hvis du vil legge til egne lydkommentarer til sendingen din via Kinect-sensoren eller en headset-mikrofon.
  • Kamera: Denne funksjonen lar deg legge til deg selv i spillsendingen din (eller starte sending av deg selv i fullskjermkamera-modus) ved hjelp av Kinect-sensoren eller et webkamera som er koblet til USB-porten på konsollen.
  • Fullskjermkamera: Velg for at kameraet skal vise hele skjermen under sending. Bruk denne funksjonen hvis du ønsker å starte sending av deg selv, eller hvis du vil bytte mellom spill uten å stoppe sendingen din.
  • Dele kontrolleren: Slå denne funksjonen for å dele kontrolleren med en av brukerne i sendingen. Se Dele kontrolleren nedenfor for mer informasjon om denne funksjonen.
  • Flere alternativer:
    • Endre strømmetittel: Som standard, er tittelen på sendingen gamertagen din. Du kan endre den til et mer beskrivende navn her.
    • Partylyd: Slå på denne hvis du vil at alle i partyet skal høres på strømmen.
    • Endre kamerainnstillinger: Hvis du bruker et kamera til sendingen din, kan du endre plasseringen av kamerafeeden på skjermen.
    • Flytte overlegg for å starte sendingen: Du kan justere plasseringen til overlegget for å starte sendingen (som inkluderer sendingsstatistikk og chattevinduet) til der du vil at det skal vises på skjermen.

Del kontrolleren

Når du aktiverer Dele kontrolleren-funksjonen (under Start sending i Sending og skjermklipp-fanen), kan en av brukerne av sendingen din dele kontroll over spillet. Brukere som deler kontrolleren kan hjelpe deg, eller prøve å narre deg ved å skape kaos i spillet ditt!

Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden ( Xbox-knappen er den eneste kontroller-funksjonen en bruker ikke kan kontrollere), vil deling av kontrolleren bli midlertidig stanset. Du kan få tilbake full kontroll over spillet ved å slå Dele kontrolleren-funksjonen av i Sending og skjermklipp-fanen.

Obs Dele kontrolleren-funksjonen er tilgjengelig for brukere etter førstemann-til-mølla-prinsippet. Kun én bruker kan dele kontrolleren med deg om gangen.

Samarbeidsstrømming av en sending

Samarbeidsstrømming er en funksjon som lar deg og opptil tre venner sende strømmer samtidig på en enkelt skjerm. Brukere av samarbeidsstrømmen kan se, høre og chatte med alle de fire spillerne samtidig.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du kan invitere venner til å samarbeidsstrømme med deg, se Samarbeidsstrømming med venner på Xbox One.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Start sending med Mixer på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?