Sende spillingen med Mixer i Windows 10

Mixer gjør det enkelt å strømme spillingen og la seerne se på og kommunisere med deg i sanntid. Bruk Xbox Game Bar til å sende til mixer.com på Windows 10-PC-en.

Du kan sende bare spillet eller skrivebordet – du bestemmer. Husk at du må sende i skrivebordsmodus i enkelte spill, så hvis du har problemer med å sende spillingen, prøver du dette.

Slik starter du sendingen:

1. Start et spill.
  2. Trykk på Windows-logotasten + G for å åpne Xbox Game Bar.
  3. elg Hjem > Sending og skjermklipp.
  4. Velg Start sending for å konfigurere utseendet til sendingen.
  5. Når du er ferdig med å konfigurere, velger du Start sending.

Hvis du merker at spillet har feil navn i sendingen, gjør du ett av følgende:

• Velg Start sending i Game Bar, velg Strømmetittel-boksen, og gjør deretter endringene.
  • Logg på mixer.com for å redigere navnet på sendingstittelen.

Ønsker du raskere tilgang til sendingsalternativer? Få tips om tilpasning.

Game Bar vises ikke for enkelte PC-spill i fullskjermmodus. Hvis du vil starte og stoppe sendingen uten å bruke Game Bar, trykker du på Windows-logotasten + ALT + B. Hvis du vil vise kameraet under sendingen, trykker du på Windows-logotasten + ALT + W.

Hvis du vil angi mer detaljerte innstillinger for fremtidige sendinger, velger du Start, Innstillinger > Spilling > Sending.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Sende spillingen med Mixer i Windows 10, som du leste om, eller om et annet problem?