Sende med et webkamera på Mixer

Send både deg og spillet ditt på Mixer med et standard USB-webkamera.

Du må ha et webkamera med et YUY2- eller NV12-format for å kunne sende med det. De fleste Logitech- og Microsoft LifeCam-webkameraer har dette formatet. Hvis du er usikker på hvilket format webkameraet har, kontakter du produsenten. Slik sender du med et webkamera:

1. Koble USB-webkameraet til Xbox-konsollen.
  2. Kontroller at du har tillatt deling av innhold med Kinect eller et annet kamera i Personvern og nettsikkerhet > Xbox Live personvernerklæring > Vis detaljer og tilpass > Spillinnhold.
  3. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden, og gå deretter til fanen Sending og skjermklipp > Konfigurer sendingen.
  4. Aktiver veksleknappen for kameraet.
  5. Velg Endre kamerainnstillinger for å beskjære kamerafeedbildet og velge hvor du vil ha kamerafeeden på skjermen.

Obs! Du må bruke et headset hvis du vil sende mikrofonlyd også.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Sende med et webkamera på Mixer, som du leste om, eller om et annet problem?