Sende med et webkamera på Mixer

Send både deg og spillet ditt på Mixer med et vanlig USB-webkamera.

Du må ha et med et YUY2- eller NV12-format for å kunne sende med det. De fleste Logitech- og Microsoft LifeCam-webkameraer har dette formatet. Hvis du ikke er sikker på hvilket format webkameraet har, kontakter du produsenten.

Vi anbefaler disse webkameraene for en best mulig brukeropplevelse:

• Microsoft LifeCam Studio
  • Microsoft LifeCam HD-3000
  • Logitech C922 Pro Stream Webcam
  • Logitech C930e Webcam

Fra og med 4. september 2019 må du fullføre Strømmergjennomgang for Mixer før du kan kringkaste:

1. I nettleseren logger du på Mixer med den tilkoblede Microsoft-kontoen (MSA).
  2. Gå til siden Dashbord for sending og velg Start sending-fanen.
  3. Velg Kom i gang i Start sending-fanen.
  4. Se den påkrevde sikkerhetsvideoen for Mixer.
  5. Når videoen er fullført, går kontoen inn i en 24-timers gjennomgangsperiode.
  6. Når nedtellingen på 24 timer er fullført, går du tilbake til Start sending-fanen for å lese og signere strømmerløftet.
  7. Gratulerer, du har fått den nye strømmenøkkelen! Du kan nå bruke strømmenøkkelen til å fortsette å strømme på Mixer.

Hvis du vil ha mer informasjon om bekreftelsesprosessen, går du til Systemet for strømmergjennomgang.

Slik sender du med et webkamera:

1. Koble USB-webkameraet til Xbox-konsollen.
  2. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden, og gå deretter til Sending og skjermklipp > Konfigurer sendingen.
  3. Aktiver veksleknappen for kameraet.
  4. Tillat at kameraet brukes til sending, hvis du ikke allerede har gjort det.
  5. Velg Endre kamerainnstillinger for å beskjære kamerafeedbildet og velge hvor du vil ha kamerafeeden på skjermen.
  6. Start sendingen.

Obs! Du må bruke et headset hvis du vil sende mikrofonlyd også.

Du kan også kringkaste webkameraet i fullskjerm. Lyden er dempet i fullskjerm, og denne modusen er dermed perfekt for å snakke til publikumet ditt når du bytter mellom spill eller konfigurerer før du begynner.

Du viser i fullskjerm ved å åpne Xbox-guiden, kontrollere at Kamera er på, og deretter aktivere Fullskjermkamera.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Sende med et webkamera på Mixer, som du leste om, eller om et annet problem?