Samarbeidsstrømming med venner på Xbox One

Video: Samarbeidsstrømming av en spillsending. Inviter et party på opptil fire personer, slik at dere kan strømme spillingen sammen.

Obs! Videoen er bare tilgjengelig på engelsk.

Med samarbeidsstrømming kan du og opptil tre venner slå sammen skjermene deres til én sending. Under samarbeidsstrømmingen har alle som spiller, de samme seerne og én enhetlig chatteopplevelse.

Du kan invitere venner til å samarbeidsstrømme på flere måter. Slik gjør du det:

Inviter en person fra vennelisten

1. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden, og velg deretter Personer.
  2. Velg vennen du vil samarbeidsstrømme med.
  3. Velg Inviter > Inviter til samarbeidsstrømming på spillerkortet til vennen.

Invitere et party du allerede er i

1. Når du er i et party med andre, trykker du på Xbox-knappen  for å åpne guiden.
  2. Velg Vis partydetaljer under Flerspiller.
  3. Velg Inviter party til samarbeidsstrømming.

Obs!  Samarbeidsstrømming starter eller stopper ikke sendingen. Når du er med i en samarbeidsstrømming, må du starte og stoppe din egen sending selv.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Samarbeidsstrømming med venner på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?