Dele kontrolleren på Mixer

Mixer gjør at strømmere kan dele kontrolleren sin, unntatt Xbox-knappen, med seerne på Xbox One-konsoller og Mixer.com. Seere kan ta kontroll på flere ulike måter:

• De kan bruke sin egen kontroller koblet til en konsoll eller PC.
  • De kan bruke et tastatur på en PC.
  • De kan bruke en mus med kontrolleren på skjermen på PC-en.

Slik deler du kontrolleren fra et spill du strømmer på konsollen:

1. Åpne guiden og gå til Sending og skjermklipp.
  2. Start en sending.
  3. Velg Del kontrolleren for å aktivere kontrollerdeling.
  4. Velg en av seerne du vil dele med.

Du kan slutte å dele på konsollen ved å gå tilbake til Sending og skjermklipp og velge Del kontrolleren for å deaktivere den.

Knappetilordning for delt kontroller / tastatur

A-knappen / E-tasten

B-knappen / R-tasten

X-knappen / X-tasten

Y-knappen / C-tasten

Venstre styrespak / W-tasten (opp), S-tasten (ned), D-tasten (høyre), A-tasten (venstre)

Høyre styrespak / piltastene

Venstre trigger / F-tasten

Høyre trigger / G-tasten

Venstre skulderknapp / Q-tasten

Høyre skulderknapp / Z-tasten

D-pad / 1-tasten (opp), 2-tasten (venstre), 3-tasten (høyre), 4-tasten (ned)

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Dele kontrolleren på Mixer , som du leste om, eller om et annet problem?