Gå til hovedinnhold
Del denne siden

Hvorfor kan jeg ikke starte sendingen av spillet mitt?

Hvis du har problemer med å starte sending av spillet ditt med Mixer-sending, må du kontrollere at du har oppfylt alle kravene nedenfor, ellers kan du kanskje ikke starte sendingen.

Personvern og nettsikkerhet. Kontroller at personverninnstillingene tillater sending av spilling. Du kan sjekke personverninnstillingene ved å logge på innstillingene for Personvern og sikkerhet på Internett på nettet og velge Nettsikkerhet for Xbox One / Windows 10. Rull ned til Kringkast spilling, og kontroller at Tillat er angitt.

Obs! Mixer-sending er ikke tillatt fra en Microsoft-barnekonto.

Nettverkstilkobling. Du må ha en nettverkstilkobling med høy hastighet for å kunne foreta sending. Sjekk nettverkstilkoblingen for å kontrollere at du er koblet til et nettverk, og at det har høy hastighet. Du kan teste nettverkshastigheten ved å laste ned Network Speed Test fra Microsoft Store og sammenligne resultatene med de følgende nettverkshastighetene vi anbefaler:

Sending av spilling på nettet ved 360p

Sending av spilling på nettet ved 480p

Sending av spilling på nettet ved 720p

Nedlastingshastighet

3 Mbps

3 Mbps

3 Mbps

Opplastingshastighet

600 kbps – 1,3
Mbps

1,3 Mbps – 1,9
Mbps

1,9 Mbps – 2,4
Mbps

Ping

Under
150 millisekunder

Under
150 millisekunder

Under
150 millisekunder

Hvis du vil ha mer informasjon om nettverkstilkoblingen, kan du se Jeg opplever treg ytelse når jeg spiller Xbox One-spill på Xbox Live.

Utestenging fra Xbox Live eller Mixer. For at du skal kunne sende spillingen din, må både Xbox Live-kontoen og Mixer-kontoen være i orden. Hvis du er utestengt fra en av dem, kan du ikke foreta sending. Hvis du har blitt utestengt fra Xbox Live, får du en feilmelding om dette. Hvis du tror du har blitt utestengt fra mikser:

• Gå til mixer.com, og logg på Mixer-kontoen din.
  • Velg profilikonet ditt i øvre høyre hjørne, og velg deretter Konto.

Maskinvareoppdateringer og -krav for PC. Hvis du nylig har oppdatert Windows 10-PC-en, kan det ta flere minutter til noen timer før du kan sende ved hjelp av spillraden. Hvis du fortsatt ikke kan sende etter noen timer, oppfyller kanskje ikke PC-en maskinvarekravene for sending. Hvis du vil vite mer om maskinvarekrav for PC-en, kan du se Maskinvarekrav for Spill-DVR i Windows 10.

Området du er i, må tillate sending. Hvis du er i et område som ikke tillater sending, er sendingsknappen nedtonet, eller du får en feilmelding når du prøver å sende.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Hvorfor kan jeg ikke starte sendingen av spillet mitt?, som du leste om, eller om et annet problem?