Gå til hovedinnhold
Del denne siden

Feilkoden 0x8015DC0C vises når du logger på Xbox-appen i Windows 10

Du får følgende feilkode når du logger på profilen i Xbox-appen i Windows 10:

0x8015DC0C

Dette kan bety at du er oppført som et barn i Xbox-familien på Xbox-kontoen din, men at du er oppført som en voksen på Microsoft-kontoen din.

Løsning

Du kan løse dette problemet ved å kontrollere og redigere familieinnstillingene på account.microsoft.com/family.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilkoden 0x8015DC0C vises når du logger på Xbox-appen i Windows 10, som du leste om, eller om et annet problem?