Feilkode 0x80a4001a vises når du blir bedt om passordet ditt

Følgende feilkode vises når du blir bedt om passordet for Microsoft-kontoen din:

0x80a4001a

Løsning

Gjør følgende for å omgå dette problemet:

1. Slett kontoen fra konsollen. Du gjør dette ved å gå til System > Innstillinger > Konto > Fjern kontoer.
  2. Velg kontoen du vil fjerne, og velg Fjern.
  3. Når kontoen er fjernet, går du tilbake og velger Pålogging, og deretter legger du til kontoen din på nytt og skriver inn passordet.
  4. Velg enten Ingen hindringer eller Spør om min tilgangsnøkkel.

Obs! Hvis du velger Lås, får du sannsynligvis samme problem på nytt.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilkode 0x80a4001a vises når du blir bedt om passordet ditt, som du leste om, eller om et annet problem?