Du har problemer med å gi foreldresamtykke når du oppretter en barnekonto på Xbox

Løsninger

Løsning 1: Bekreft de personlige opplysningene dine.

Hvis du blir bedt om et kredittkort for å bekrefte samtykket ditt og du ikke bor i USA eller EU, betyr dette at feltet Land for barnets Microsoft-konto er tomt eller feil.

Kontrollere de personlige opplysningene til barnet

1. Logg på barnets Microsoft-konto.
  2. Velg Din informasjon, og kontroller at følgende er riktig:
    1. Fødselsdato
    2. Land/område
  3. Hvis du endret noe, velger du Lagre.
  4. Velg Familie, og sjekk at kontoen din vises der.

Kontrollere de personlige opplysningene til forelderen

1. Logg på forelderens Microsoft-konto for familien som barnet tilhører.
  2. Velg Din informasjon, og kontroller at følgende er riktig:
    1. Fødselsdato
    2. Land/område
  3. Hvis du endret noe, velger du Lagre og logger deretter av.

Løsning 2: Gi samtykke på en Xbox-konsoll i stedet for Xbox.com.

Hvis forelderens Microsoft-konto bruker totrinnskontroll eller du nylig har oppdatert sikkerhetsinformasjon for forelderens Microsoft-konto (slik at du må vente i 30 dager før du kan gjøre ytterligere endringer), gjør dette at du ikke kan gi foreldresamtykke på Xbox.com.

Du kan likevel fortsatt gi samtykke på Xbox-konsoller. Logg på barnets konto på Xbox One eller Xbox 360, og følg instruksjonene for å gi samtykke.

Hvis du ikke har en Xbox for hånden, kan du alternativt gi samtykke på Xbox.com ved å deaktivere totrinnskontroll midlertidig. Når du er ferdig, passer du på å aktivere totrinnskontroll på nytt. Se Deaktivere totrinnsbekreftelse.

Løsning 3: Send oss bevis på alderen din.

Hvis du ikke har et kredittkort, går du til Alderskontroll for foreldresamtykke og ser del 2, «Sende bevis på alderen».

Hvis ingen av disse løsningene fungerer, kontakter du Xbox Kundestøtte.

Finn ut mer om barnekontoer på Xbox

• Bla gjennom artikler om sikkerhet og nettsikkerhet for Xbox One-familien.
  • Bla gjennom artikler om sikkerhet og sperrefunksjoner for Xbox 360.