Endre innstillingene for pålogging på Xbox One-konsollen

Hvis du vil endre innstillingene for pålogging, for eksempel kreve passord når du logger på, følger du denne fremgangsmåten.

Hvis du har barnekontoer i familien, kan du bruke innstillingene for pålogging til å styre barnas tilgang til innhold og mulighet til å kjøpe ting i Microsoft Store.

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg System > Innstillinger.
  3. Velg Pålogging, sikkerhet og tilgangsnøkkel under Konto.
  4. Velg Bytt påloggings- og sikkerhetsinstillinger.
  5. Velg ett av følgende alternativer:
    • Gjør det raskt som trolldom: Automatisk pålogging uten passord eller tilgangsnøkkel kreves.
    • Ingen hindringer: Det kreves ingen passord eller tilgangsnøkkel for å logge på, endre innstillinger eller foreta kjøp.
    • Kontroller at det er meg: En tilgangsnøkkel kreves for å logge på.
    • Spør om min tilgangsnøkkel: Det kreves en tilgangsnøkkel for å logge på, endre innstillinger eller foreta kjøp.
    • Lås: Passordet for Microsoft-kontoen kreves for nesten alt.
    • Tilpass: Velg dette alternativet for å tilpasse hvilke handlinger som krever et passord eller en tilgangsnøkkel.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Endre innstillingene for pålogging på Xbox One-konsollen, som du leste om, eller om et annet problem?