Opptjen poeng med Microsoft Rewards

Opptjen Rewards-poeng ved å gjøre tingene du allerede gjør hver dag. Det er enkelt og det er gratis: Du trenger bare å registrere deg, så er Microsoft Rewards inkludert i Microsoft-kontoen din.

Når du har registrert deg, logger du på Microsoft-kontoen din for å se de gjeldende poengene. Du kan også se totalt antall poeng ved siden av kontonavnet ditt på Bing.com og Microsoft.com.

Merk: Hvis du har problemer med Microsoft Rewards-appen for Xbox One, eller med å opptjene poeng eller løse dem inn i belønninger, ta kontakt med Kundestøtte for Microsoft Rewards.

Last ned appen

Holde øye med poengene dine og opptjene mens du spiller eller handler ved å laste ned appen Microsoft Rewards til Xbox One-konsollen.

Opptjen poeng

Vi legger kontinuerlig til nye måter å tjene opp poeng på, og du kan holde oversikten ved å jevnlig sjekke Microsoft Rewards-siden.

Du kan opptjene poeng gjennom:

• Fullføre oppdrag med Xbox Game Pass.
  • Kjøpe spill og andre varer fra Microsoft Store. Finn ut mer om handle for å tjene opp poeng.
  • Søke på Bing.com. Logg på, så får du 5 poeng for hvert enkelt søk.
  • Spesialtilbud på nye lanseringer.
  • Daglige og ukentlige quizer.

Etter hvert som du får flere poeng, får du også flere muligheter til å få flotte belønninger. Vi gjør det enkelt å spore fremdriften for alt du vil holde øye med, inkludert populære spill, filmer, apper, gavekort, lotterier, bidrag til veldedigheter samt tilbud og arrangementer som bare er for medlemmer.

Få mer opplysninger om å opptjene poeng.

Merk Kjøp av varer fra Microsoft Store på Xbox-konsollen eller søk på Bing.com gir ikke opptjening av poeng i alle land eller områder.

Få hjelp

Hvis du har problemer med Microsoft Rewards-appen, eller med å opptjene poeng eller løse dem inn i belønninger, kan du gå til Kundestøtte for Microsoft Rewards.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Opptjen poeng med Microsoft Rewards, som du leste om, eller om et annet problem?