Gå til hovedinnhold
Del denne siden

Åpne Microsoft-kontoen på nytt

Åpne Microsoft-kontoen på nytt Hvis du vil åpne Microsoft-kontoen din på nytt, logger du på med e-postadressen og passordet.

Hvis du lukker Microsoft-kontoen, har du 30 dager til å ombestemme deg og åpne Microsoft-kontoen på nytt. Microsoft-kontoen din slettes permanent etter 30 dager. Se Slik avslutter du Microsoft-kontoen hvis du vil ha mer informasjon.

Åpne Microsoft-kontoen på nytt

1. Gå til account.microsoft.com og logg på.
  2. Du blir bedt om å motta og angi en sikkerhetskode. Kontoen din åpnes på nytt etter at du har angitt koden, og Xbox-profilen din, sammen med alle tilknyttede spill og videoer og all tilknyttet musikk, er tilgjengelig neste gang du logger på konsollen.

Obs!

• Tid som gjenstår på abonnementet ditt, er tilgjengelig for deg, men du får ikke tilbake tiden som er gått mens kontoen var avsluttet.
  • Hvis du avsluttet abonnementer helt, eller hvis abonnementstiden er utløpt, må du kjøpe abonnementet på nytt.
  • Hvis du annullerte andre tilknyttede abonnementer eller tjenester før du avsluttet Microsoft-kontoen, må du kanskje aktivere disse abonnementene på nytt. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se kundestøttesidene til andre tjenester du bruker.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Åpne Microsoft-kontoen på nytt, som du leste om, eller om et annet problem?