Legge til et barn på en familiekonto

Hvis du har en barnekonto som ikke er knyttet til en familiekonto, kan du ikke endre eller få tilgang til innstillingene for Xbox-profilen.

Du kan for eksempel ikke vise eller oppdatere følgende hvis du har en barnekonto som ikke er knyttet til en familiekonto:

• Profilen (inkludert gamertagen)
  • Prestasjoner
  • Meldinger
  • Venner
  • Mine spill
  • Klubber
  • Aktivitetsfeed

Xbox deler inn definisjonen av en barnekonto i tre kategorier:

• Ungt barn: alle under 8 år
  • Barn: aldersgruppen 8 til 12 år
  • Tenåring: aldersgruppen 13 til 17 år (eller 19 i Sør-Korea)

I disse tilfellene må du få en forelder eller annen voksen i familien til å legge deg til på familiekontoen på konsollen før du kan endre eller få tilgang til innstillingene for Xbox-profilen.

Obs!

• Før en forelder eller voksen kan legge deg til på familiekontoen, må de ha en Xbox-profil. Hvis forelderen eller den voksne ikke har en Xbox-profil på konsollen, går du til en av disse sidene for å finne ut hvordan du legger til en Xbox-profil på konsollen:
  • Hvis du bare må endre gamertagen din, kan du gjøre endringen i Xbox-appen i Windows 10. Du kan gjøre dette ved å gå til delen «Endre gamertag i Xbox-appen i Windows 10» på siden Endre gamertagen for Xbox.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Legge til et barn på en familiekonto , som du leste om, eller om et annet problem?