Legge til eller fjerne en Microsoft-konto på Xbox One

Du kan enkelt legge til Microsoft-kontoen på en annen Xbox One-konsoll eller legge den til på nytt på din egen konsoll hvis den ble slettet ved et uhell. Du kan også fjerne den fra en annen Xbox One-konsoll. Bruk fremgangsmåten på denne siden til å legge til eller fjerne en Microsoft-konto på Xbox One.

Obs! Microsoft-kontoen din er den samme for Xbox 360- og Xbox One-konsollen.

På denne siden

Legge til Microsoft-kontoen på en Xbox One-konsoll

Du kan legge til Microsoft-kontoen på alle Xbox One-konsoller. Slik gjør du det:

1. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden.
  2. Velg spillerbildet ditt øverst til venstre på skjermen, gå helt ned, og velg Legg til ny.
  3. Skriv inn e-postadressen for Microsoft-kontoen du vil legge til, og velg deretter Enter.
    Viktig! Pass på at du ikke velger Få en ny konto med mindre det er dette du vil gjøre. Hvis du velger dette alternativet, oppretter du en helt ny Microsoft-konto.
    Hvis du har glemt hvilken e-postadresse som er knyttet til Microsoft-kontoen din, kan du se løsningen for tapt konto.
  4. Skriv inn passordet for Microsoft-kontoen du vil legge til, og velg deretter Enter.
  5. Les vilkårene for bruk og personvernerklæringen for Microsoft, og velg deretter Jeg godtar.
  6. Følg trinnene for å konfigurere innstillingene for Pålogging og sikkerhet for å legge til Microsoft-kontoen på Xbox One-konsollen.

Fjerne en Microsoft-konto fra Xbox One-konsollen

Det er enkelt å fjerne en Microsoft-konto fra en Xbox One-konsoll siden du ikke trenger å logge på kontoen. Slik gjør du det:

1. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden.
  2. Velg System > Innstillinger > Konto > Fjern kontoer.
  3. Velg kontoen du vil fjerne, og velg deretter Fjern for å bekrefte.
  4. Når du er ferdig, velger du Lukk.

Kan jeg fjerne en Microsoft-konto eksternt?

Hvis du ikke lenger har tilgang til Xbox One-konsollen der du lagret Microsoft-kontoen, kan du ikke fjerne kontoen eksternt. Du kan imidlertid endre passordet, slik at tilgangen til Microsoft-kontoen på den andre konsollen deaktiveres. Slik gjør du det:

1. Gå til Min konto i en nettleser.
  2. Logg på Microsoft-kontoen om nødvendig.
  3. Velg Sikkerhet og personvern.
  4. Velg Endre passord, og følg deretter instruksjonene på skjermen.