Endre spillerbildet på Xbox One

Hver profil har et spillerbilde. Dette er et bilde som vises ved siden av gamertagen din. Du kan endre spillerbilde når du selv ønsker. Du kan også laste opp et egendefinert bilde.

Slik endrer du spillerbildet:

1. Trykk på Xbox-knappen  på kontrolleren for å åpne guiden.
  2. Velg Logg på, velg profilen, og velg deretter Min profil.
  3. Velg Tilpass profil > Endre spillerbilde.
  4. Velg et spillerbilde.

Bruke avataren som spillerbildet

Slik tar du et bilde av avataren:

1. Trykk på Xbox-knappen  på kontrolleren for å åpne guiden.
  2. Velg Logg på, velg profilen, og velg deretter Min profil.
  3. Velg Tilpass profil > Rediger avatar.
  4. Trykk på menyknappen  på kontrolleren, og velg Ta et bilde.
  5. Bytt mellom fanene Animasjoner og Bakgrunn for å velge posituren du vil bruke.
  6. Plasser avataren din på den valgte bakgrunnen.
  7. Trykk på visningsknappen  på kontrolleren for å ta et bilde av avataren.
  8. Velg Lagre som spillerbilde.

Obs!
Du kan også velge Send bilde med e-post for å sende spillerbildet via e-post til Microsoft-kontoen.

Laste opp et egendefinert bilde

Video: Laste opp ditt eget spillerbilde.

Obs! Videoen er bare tilgjengelig på engelsk.

Hvis du vil laste opp et egendefinert bilde, kobler du til en USB-enhet der JPG- eller PNG-bildet ligger. Du kan også hente et bilde fra OneDrive (tilgjengelig i Microsoft Store under Apper) hvis du har installert det på konsollen.

Obs!
Egendefinerte bilder er bare tilgjengelige for en voksens Microsoft-konto.

1. Trykk på Xbox-knappen  på kontrolleren for å åpne guiden.
  2. Velg Logg på, velg profilen, og velg deretter Min profil.
  3. Velg Tilpass profil > Endre spillerbilde. (Du må velge Bytt til spillerbilde først hvis du erstatter avataren med et egendefinert bilde.)
  4. Velg Last opp et egendefinert bilde, og velg det du vil bruke fra den tilkoblede enheten eller OneDrive.
  5. Velg Last opp.

Det kan ta litt tid før det egendefinerte bildet vises mens vi kontrollerer at det er OK. (Hvis det ikke er det, går det tilbake til det siste spillerbildet eller den siste avataren du brukte.)

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Endre spillerbildet på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?