Vise og administrere abonnementene dine på Xbox One

Slik viser du abonnementene dine og finner de nyeste tilbudene:

1. Trykk på Xbox-knappen  på kontrolleren for å åpne guiden, og velg deretter System > Innstillinger > Konto > Abonnementer.
  2. Velg et abonnement du vil administrere, og velg deretter Administrer.

Her kan du vise betalingsplanen, endre betalingsalternativ og se funksjoner og fordeler, for eksempel gratis spill og ukentlige tilbud.

Du kan også administrere abonnementene dine på nettet ved å logge på siden Tjenester og abonnementer med Microsoft-kontoen din.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Vise og administrere abonnementene dine på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?