Feilmeldingen «En annen bruker på denne enheten bruker denne Microsoft-kontoen, så du kan ikke legge den til her» på Xbox One

Følgende feilmelding vises når du prøver å legge til Microsoft-kontoen din på en Xbox One-konsoll:

<YourName@email.com> er allerede her

En annen bruker på denne enheten bruker denne Microsoft-kontoen, så du kan ikke legge den til her

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet:

Løsning 1: Se om kontoen allerede ligger på konsollen.

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg Logg på.
  3. Bla gjennom gamertagene for å finne din.
  4. Velg Logg på under gamertagen din.

Løsning 2: Fjern profilen, og last den ned på nytt.

Hvis du ikke kan logge på kontoen din, må du fjerne profilen din og legge den til på nytt på konsollen.

Trinn 1: Fjern kontoen fra konsollen.

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden, og gå til System.
  2. Velg Innstillinger > Konto.
  3. Velg Fjern kontoer.
  4. Velg kontoen din, og bekreft fjerningen.

Trinn 2: Start Xbox One-konsollen på nytt.

1. Trykk på og hold Xbox-knappen midt på Xbox One-kontrolleren for å åpne strømsenteret.
  2. Velg Start konsollen på nytt.
  3. Velg Start på nytt.

Trinn 3: Legg til kontoen på konsollen på nytt.

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg Logg på.
  3. Velg Legg til og administrer.
  4. Velg Legg til ny.
  5. Skriv inn e-postadressen og passordet for Microsoft-kontoen.
  6. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre tilpasningen av innstillingene.

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte Xbox Kundestøtte.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilmeldingen «En annen bruker på denne enheten bruker denne Microsoft-kontoen, så du kan ikke legge den til her» på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?