Slik avslutter du Microsoft-kontoen

Avslutte Microsoft-kontoen Logg på Microsoft-kontoen for å begynne fremgangsmåten for å avslutte den.

Du finner viktige hensyn og instruksjoner om hvordan du lukker Microsoft-kontoen, i Slik avslutter du Microsoft-kontoen.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Slik avslutter du Microsoft-kontoen, som du leste om, eller om et annet problem?