Endre passordet for Microsoft-kontoen.

Endre passord Logg på Microsoft-kontoen for å endre passordet.

Du kan endre passordet for Microsoft-kontoen fra Xbox 360-konsollen eller på nettet.

Obs! Denne siden dekker ikke fremgangsmåten for å tilbakestille passordet for Microsoft-kontoen. Du kan tilbakestille passordet ved å gå til tilbakestill passordet på nettet.

Det kan være lurt å bytte passord hvis:

• Du tror at noen andre bruker kontoen din.
  • En nettbutikk du har handlet i har opplevd et sikkerhetsbrudd og du tror at du har brukt det samme passordet i Microsoft-kontoen.
  • Det er lenge siden du har endret passordet og du vil føle deg trygg.

Viktig! Endring av passordet for Microsoft-kontoen gjøres på en litt annen måte enn å tilbakestille et glemt passord. Se gjennom følgende informasjon før du endrer passordet.

Endre passordet for Microsoft-kontoen i nettleseren

Slik endrer du passordet for Microsoft-kontoen via en nettleser.

Obs!  Hvis du ikke husker passordet for Microsoft-kontoen din, kan du ikke bruke denne nettbaserte fremgangsmåten.

1. Logg på med e-postadressen og passordet for Microsoft-kontoen.
  2. Velg Bytt passordHjem-siden under profilbildet og e-postadressen din.
  3. Du kan bli bedt om å bekrefte at du er kontoeieren, og i så fall mottar du en sikkerhetskode via tekstmelding eller e-post som du deretter skriver inn på nettsiden.
  4. Skriv inn ditt gjeldende passord.
  5. Opprett et nytt passord, og bekreft det.
  6. Velg Lagre.

Når du har gjort endringen, mottar du et varsel på den eksisterende e-postadressen eller telefonnummeret for sikkerhet. Dette er en forholdsregel i tilfelle noen andre gjorde endringene. Hvis dette skjer, kan du avbryte endringen ved å følge instruksjonene i varselet.

Hvis du ikke mottar et varsel, går du til en av disse sidene for å få mer informasjon:

Hvis du ikke har oppdatert Microsoft-kontoen din med en alternativ e-postadresse eller kontaktinformasjon for sikkerhet, eller du må endre sikkerhetsinformasjonen fordi den er endret, går du til en av disse sidene for å få mer informasjon:

Endre passordet for Microsoft-kontoen på Xbox 360

Slik endrer du passordet fra Xbox 360-konsollen:

1. Logg på Xbox 360.
  2. Bla mot høyre til innstillinger og velg deretter Konto.
  3. Bla mot høyre til Din informasjon, og velg Kontosikkerhet.
  4. Velg Change Password.
  5. Angi gjeldende passord, angi det nye passordet to ganger, og velg deretter Change Now.
  6. Hvis du vil lagre passordet, slik at du kan bruke det til å logge på andre Microsoft-tjenester, velger du Yes når du får spørsmål om du vil gjøre det.