Gå til hovedinnhold
Del denne siden

Slette personlige opplysninger som er knyttet til Xbox-profilen og Microsoft-kontoen din

Xbox-profilen din er knyttet til en Microsoft-konto. Dette er nødvendig for at du skal kunne bruke Xbox Live-innhold og -tjenester. Her får du vite hvordan du sletter personlige opplysninger som er knyttet til både Xbox-profilen og Microsoft-kontoen din.

Hvis du vil slette Xbox-profilen og gi avkall på gamertagen, må du avslutte Microsoft-kontoen. Du kan ikke avslutte kontoen din og samtidig beholde Xbox-profilen eller gamertagen. Hvis du vil ha instruksjoner og vurdere relaterte hensyn, kan du se Avslutte Microsoft-kontoen.

Slette de personlige opplysningene dine

Hvis du vil slette informasjon som er knyttet til Xbox-profilen og Microsoft-kontoen, og samtidig holde gamertagen og Microsoft-kontoen din aktiv, gjør du følgende.

• Fjerne venner:
    1. Logg på siden for Xbox-venner i en nettleser.
    2. Velg vennen du vil fjerne.
    3. Velg Fjern.
    4. Velg Ja.
    5. Gjenta dette for alle venner.

Du kan også fjerne venner fra vennelisten på Xbox-konsollen.

• Fjerne profildetaljer:
    1. Logg på Xbox-profilen din.
    2. Velg Tilpass profil.
    3. Fjern de tilpassede feltene, og velg Lagre.
  • Endre navnet i fakturakontaktopplysningene:
    1. Logg på Microsoft-kontoen din.
    2. Velg Betaling og fakturering.
    3. Velg Faktureringsinformasjon og deretter Rediger profil.
    4. Foreta oppdateringene, og velg deretter Lagre.
  • Fjerne betalingsalternativene:
    1. Logg på Microsoft-kontoen din.
    2. Velg Betaling og fakturering.
    3. Velg Betalingsalternativer.
    4. Velg betalingsalternativet ditt, og velg deretter Fjern.
  • Angi foretrukket kontaktinformasjon:
    1. Logg på profilsenteret i en nettleser.
    2. Velg Min profil > Mine personopplysninger for å angi eller fjerne info.
    3. Velg Administrer kommunikasjonstjenester for å angi eller fjerne kontaktinnstillinger.

Hvis du vil ha mer informasjon om administrasjon av Xbox-profilen og aspekter ved Microsoft-kontoen, kan du se Administrere kontoen.

Beslektede problemer

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Slette personlige opplysninger som er knyttet til Xbox-profilen og Microsoft-kontoen din, som du leste om, eller om et annet problem?