Slette personlige opplysninger som er knyttet til Xbox-profilen og Microsoft-kontoen din

Xbox-profilen din er knyttet til en Microsoft-konto. Dette er nødvendig for at du skal kunne bruke Xbox Live-innhold og -tjenester. Her får du vite hvordan du sletter personlige opplysninger som er knyttet til både Xbox-profilen og Microsoft-kontoen din.

Obs! Hvis du vil slette Xbox-profilen og gi avkall på gamertagen, må du avslutte Microsoft-kontoen. Du kan ikke avslutte kontoen din og samtidig beholde Xbox-profilen eller gamertagen. Hvis du vil ha instruksjoner og vurdere relaterte hensyn, kan du se Avslutte Microsoft-kontoen.

Slette de personlige opplysningene dine

Hvis du vil slette informasjon som er knyttet til Xbox-profilen og Microsoft-kontoen, og samtidig holde gamertagen og Microsoft-kontoen din aktiv, gjør du følgende.

• Fjerne venner:
    1. Logg på siden for Xbox-venner i en nettleser.
    2. Velg vennen du vil fjerne.
    3. Velg Fjern venn.
    4. Gjenta dette for alle vennene du vil fjerne.

Du kan også fjerne venner fra vennelisten på Xbox-konsollen.

• Fjerne profildetaljer:
    1. Logg på Xbox-profilen din.
    2. Velg Tilpass.
    3. Slett informasjonen i de tilpassede feltene, og velg Lagre.
  • Endre navnet på Microsoft-kontoen din:
    1. Logg på Microsoft-kontoen din.
    2. Velg Din informasjon.
    3. Velg Rediger navn for å endre navnet på kontoen din.
  • Endre kontaktinformasjonen for fakturering og levering:
    1. Logg på Microsoft-kontoen din.
    2. Velg Adressebok under Betaling og fakturering.
    3. Velg Rediger for å oppdatere fakturerings- og leveringsadresser.
    4. Foreta oppdateringene, og velg deretter Lagre.
  • Fjerne betalingsalternativene:
    1. Logg på Microsoft-kontoen din.
    2. Velg Betalingsalternativer under Betaling og fakturering.
    3. Velg Fjern ved siden av betalingsalternativet du vil fjerne fra kontoen.
  • Angi foretrukket kontaktinformasjon:
    1. Logg på Microsoft-kontoen din.
    2. Velg Din informasjon.
    3. Velg Kontaktopplysninger.
    4. Velg Administrer denne e-postadressen for å legge til, fjerne eller oppdatere kontaktinformasjonen din.

Hvis du vil ha mer informasjon om administrasjon av Xbox-profilen og aspekter ved Microsoft-kontoen, kan du se Administrere kontoen.

Beslektede problemer

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Slette personlige opplysninger som er knyttet til Xbox-profilen og Microsoft-kontoen din, som du leste om, eller om et annet problem?