Vanlige spørsmål om Microsoft-kontoen på Xbox-konsollen

Administrere Microsoft-kontoen Logge på Microsoft-kontoen din for å vise og oppdatere kontoinformasjonen

Oversikt

Microsoft-kontoen er kontoen du bruker til å administrere bruken av Xbox Live og andre Microsoft-tjenester, inkludert Outlook.com, OneDrive, Skype, Windows 10, Windows Phone med mer. Du kan gjøre følgende med denne kontoen:

• Administrere alle Microsoft-tjenestene fra én konto
  • Logge på Xbox-konsollen eller Xbox-appen for Windows 10
  • Administrere kjøp og abonnementer
  • Opprette og administrere familieinnstillinger for å beskytte barna

På denne siden finner du svar på vanlige spørsmål og ressurser for å finne ut mer om hvordan du administrerer Microsoft-kontoen fra Xbox-konsollen eller Xbox-appen. Hvis du vil ha svar på mer generelle spørsmål om Microsoft-kontoen, for eksempel hvordan du registrerer deg, logger på eller avslutter kontoen, kan du gå til Microsoft – vanlige spørsmål.

Emner

Hvordan logger jeg på en ny Xbox-konsoll eller Xbox-appen?

Hva gjør jeg hvis jeg får en feilmelding når jeg logger på?

Hvordan endrer, gjenoppretter eller fjerner jeg passordet jeg bruker til å logge på?

Endre passord

Du bør endre passordet regelmessig for å holde kontoen sikker. Hvis du vil ha hjelp, kan du se Endre passordet for Microsoft-kontoen.

Gjenopprette passordet hvis du har glemt det

Hvis du ikke husker e-postadressen eller passordet for Microsoft-kontoen din, kan du bruke løsningen for tapt konto eller løsningen for tapt passord.

Fjerne passordet fra konsoller der det tidligere var lagret

Finn ut hvordan du bruker passordet til å administrere innstillinger for pålogging på konsollen

Jeg har ulike Microsoft-kontoer for ulike tjenester – hvordan kombinerer jeg dem?

Du kan for tiden ikke flytte tjenestene fra én Microsoft-konto til en annen. Dette alternativet kan bli tilgjengelig i fremtiden.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Vanlige spørsmål om Microsoft-kontoen på Xbox-konsollen, som du leste om, eller om et annet problem?