Fordeler med å opprette en familie på Xbox One

Oversikt

Ved å opprette en Microsoft-konto for hver person i familien, kan du tilpasse hvert familiemedlems nettopplevelse basert på alderstilpassinger du definerer. De innstillingene gjelder for alle Xbox One- eller Windows 10-enheter de logger på.

Familievennlig Microsoft Store

• Legg til penger på barnets Microsoft-konto, og angi begrensninger for hvor mye tid barnet bruker i Microsoft Store på account.microsoft.com/family.
  • Se gjennom barnets kjøpslogg og kredittkortene på barnekontoen.
  • Angi begrensninger slik at barna bare kan vise alderstilpasset innhold når de bruker Microsoft Store.

Familieinnstillinger for alle Xbox One- og Windows 10-enheter

• Definer hvordan hvert barn kan samhandle med andre, dele sin profilinformasjon, bli med i flerspillerspill, eller legger til venner i sin venneliste ved å tilpasse innstillingene for Xbox-sikkerhet.
  • Administrer alt innhold og alle webbegrensninger på nettet på account.microsoft.com/family eller på Xbox One-konsollen.

Tilpasset avspilling

• Den visuelle opplevelsen på dashbordet kan gjenspeile hvert familiemedlems personlighet. De kan velge sine egne farger, sin egen gamertag og spillerbilde, og de kan angi hvilke apper de ønsker å feste til kontoens startside.
  • Alle har sine egne prestasjoner, poengsummer og vennelister som de kan ta med seg når de bruker profilen sin andre steder.

Hvis du vil ha mer informasjon om familiemedlemskap og familieinnstillinger, går du til siden Familie.