Feilmeldingen «Beklager, det er et problem med Microsoft-kontoen» vises når du logger på Xbox Live

Hvis du får feilmeldingen «Beklager, det er et problem med Microsoft-kontoen. Gå til https://account.live.com for å få hjelp» når du prøver å logge på Xbox Live, betyr det at det er et problem med Microsoft-kontoen din.

Løsninger

Prøv følgende løsninger for å løse problemet.

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går og prøver på nytt:

Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2019-11-20T22:36:29.6982210+00:00

Løsning 2: Bekreft sikkerhetsinformasjonen for Microsoft-kontoen.

Når du legger til sikkerhetsinformasjon, må du bekrefte at du kan motta en sikkerhetskode på e-postadressen eller telefonnummeret. Hvis du hoppet over dette trinnet da du først opprettet kontoen, må du gjøre dette når du blir bedt om det.

Hvis det er en stund siden du oppdaterte sikkerhetsinformasjonen, blir du kanskje bedt om å logge på Microsoft-kontoen, legge til sikkerhetsinformasjon på kontoen eller bekrefte informasjonen på Microsoft-kontoen.

Slik bekrefter du sikkerhetsinformasjonen på Microsoft-kontoen.

Obs! Hvis du har endret sikkerhetsinformasjonen innen de siste 30 dagene, må du vente til denne perioden på 30 dager er over før du kan endre den på nytt. Denne venteperioden bidrar til å beskytte kontoen din hvis en angriper får tilgang til passordet ditt.

1. Logg på Sikkerhet-siden med e-postadressen og passordet for Microsoft-kontoen.
  2. Sjekk nøye alle telefonnumrene, alternative e-postadresser og sikkerhetsspørsmål og -svar knyttet til Microsoft-kontoen.
    • Hvis noen av de ovenstående er utdaterte eller feil, må du oppdatere dem.

Viktig! Oppdater sikkerhetsinformasjon som er feil – ikke slett den. Hvis du sletter informasjon som er feil, blir du låst ute av kontoen din.

• Kontroller at du har minst to sikkerhetsopplysninger på kontoen din. Minst én må være et telefonnummer eller en e-postadresse.

Hvis du vil ha mer informasjon om sikkerhetsinformasjon, kan du se Legge til sikkerhetsinformasjon på Microsoft-kontoen.

Obs! Hvis du oppdaterte all sikkerhetsinformasjonen din, tar oppdateringen 30 dager. I denne perioden kan du logge deg på konsollene dine, men det er enkelte ting du ikke kan gjøre med kontoen din. Dette er det du kan forvente etter at du har oppdatert sikkerhetsinformasjonen:

• Sikkerhetsinformasjonen du velger å fjerne, slettes om 30 dager. I denne perioden sender vi varsler til telefonnummeret eller e-postadressen som fjernes, i tilfelle en angriper prøver å fjerne informasjonen.
  • Vi sender deg et varsel for å gi deg beskjed når de 30 dagene er over, slik at du kan legge til det nye telefonnummeret eller den nye e-postadressen.
  • Vi kan ikke fremskynde denne prosessen.
  • Du kan fortsette å bruke konsollen i venteperioden på 30 dager, men du kan ikke endre passordet eller bruke kontoen til å foreta kjøp på nettet.
  • Du kan ikke foreta sikkerhetsendringer på kontoen eller administrere sperrefunksjonen på nettet.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilmeldingen «Beklager, det er et problem med Microsoft-kontoen» vises når du logger på Xbox Live, som du leste om, eller om et annet problem?