Gå til hovedinnhold
Del denne siden

Hvordan fjerner jeg e-postadressen for Microsoft-kontoen fra Hjem-skjermen på Xbox One?

Hvis du strømmer Xbox One-feeden din og vil slutte å vise e-postadressen din på Hjem-skjermen på Xbox One, følger du denne fremgangsmåten:

1. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden.
  2. Velg System.
  3. Velg Innstillinger.
  4. Velg Pålogging, sikkerhet og tilgangsnøkkel under Konto.
  5. Fjern merket ved siden av Vis i Hjem.

Følg samme fremgangsmåte hvis du vil legge til e-postadressen din på Hjem-skjermen på nytt.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Hvordan fjerner jeg e-postadressen for Microsoft-kontoen fra Hjem-skjermen på Xbox One?, som du leste om, eller om et annet problem?