Opprette en tilgangsnøkkel på Xbox One

En tilgangsnøkkel gir deg et sikkerhetslag du kan bruke raskere enn e-postadressen og passordet for Microsoft-kontoen. De kan også brukes på mer hemmelig vis enn stemmen din.

Når du oppretter en personlig tilgangsnøkkel, får du følgende fordeler:

• En tilgangsnøkkel forhindrer at et barn logger på som sin forelder og overstyrer foreldrekontrollene. En personlig tilgangsnøkkel forhindrer at barn kan klikke på foreldrenes bilde, logge på som forelder og endre de av barnets innstillinger som kontrolleres av foreldrene.
  • En tilgangsnøkkel bidrar til å forhindre kostnader som ikke er godkjent. Du kan velge å kreve en tilgangsnøkkel for å foreta kjøp på Xbox Live. Hvis du angir en tilgangsnøkkel, forhindrer du barn fra å gjennomføre kjøp som du ikke har godkjent.
  • Med en tilgangsnøkkel kan foreldre tillate innholdsunntak. En forelder kan bare overstyre innholdsbegrensning ved å oppgi sin personlige tilgangsnøkkel, og det er derfor enklere å styre hvilket innhold barnet ditt kan se på konsollen.
  • Tilgangsnøkkelen din følger deg. Tilgangsnøkkelen du angir på profilen din, følger deg på alle Xbox One-konsollene du bruker. Så lenge du logger av når du er ferdig, kan du være sikker på at kontoen din er lagret på en sikker måte på konsollen til en venn og klar til bruk neste gang du kommer for å spille.
  • Passordet for Microsoft-kontoen brukes som standard hvis du har glemt tilgangsnøkkelen. Hvis du har glemt tilgangsnøkkelen, brukes som standard passordet for Microsoft-kontoen som en automatisk sikkerhetsanordning.

Slik oppretter du tilgangsnøkkel

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg System > Innstillinger > Konto.
  3. Velg Pålogging, sikkerhet og tilgangsnøkkel.
  4. Velg Opprett min tilgangsnøkkel.
  5. Angi en sekssifret tilgangsnøkkel, og angi deretter tilgangsnøkkelen på nytt for å bekrefte.

Du har nå opprettet tilgangsnøkkel.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Opprette en tilgangsnøkkel på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?