Administrere personverninnstillinger for app på Xbox One

Når du laster ned apper fra Microsoft Store på Xbox One, krever hver app tillatelse for å tilgang til data fra konsollen. Du kan bruke personverninnstillingene på konsollen til å kontrollere hvilke data Microsoft samler inn og hvordan de brukes.

Administrere personverninnstillinger for app på Xbox One-konsollen

Slik administrerer du personverninnstillingene for app og data som er samlet inn fra konsollen:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg System > Innstillinger > Generelt > Nettsikkerhet og familie.
  3. Velg Personvern og nettsikkerhet > Appens personvern.
  4. Fra listen merker du av i boksene ved siden av dataene du vil gi tillatelse til å bli samlet inn.

Obs! Når du gir apper tillatelse på en konsoll, blir de lagret bare på den konsollen. Hvis du bruker flere konsoller, må du sørge for at du gir appene tillatelse på alle konsollene.

Administrere personverninnstillinger for app for barnekontoen

For en barnekonto må en voksen i familien logge på sin Microsoft-konto for å endre barnets personverninnstillinger.

1. Logg på konsollen med den voksnes Microsoft-konto.
  2. Gå til System > Innstillinger > Konto > Familieinnstillinger > Administrer familiemedlemmer.
  3. Velg barnekontoen du vil administrere, og gå deretter til Personvern og nettsikkerhet > Appens personvernerklæring for å gi tillatelse.

Obs! Hvis flere spillere er logget på, har apper bare tilgang til data som alle har gitt tilgangstillatelse til.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Administrere personverninnstillinger for app på Xbox One , som du leste om, eller om et annet problem?