Administrere personverninnstillinger for app på Xbox One

Når du laster ned apper fra Microsoft Store på Xbox One, krever hver app tillatelse for å tilgang til data fra konsollen. Du kan bruke personverninnstillingene på konsollen til å kontrollere hvilke data Microsoft samler inn og hvordan de brukes.

Administrere personverninnstillinger for app på Xbox One-konsollen

Slik administrerer du personverninnstillingene for app og data som er samlet inn fra konsollen:

1. På Xbox One-konsollen velger du Innstillinger > Personvern og nettsikkerhet > Appens personvernerklæring.
  2. Fra listen merker du av i boksene ved siden av dataene du vil gi tillatelse til å bli samlet inn.

Obs! Når du gir apper tillatelse på en konsoll, blir de lagret bare på den konsollen. Hvis du bruker flere konsoller, må du sørge for at du gir appene tillatelse på alle konsollene.

Administrere personverninnstillinger for app for barnekontoen

Hvis du bruker en barnekonto, må du få en voksen som er en del av familien, til å logge på sin Microsoft-konto for å endre personverninnstillingene. Slik administrerer du personverninnstillingene for app og hvilken type data som blir samlet inn fra barnekontoen på konsollen:

1. Logg på konsollen med den voksnes Microsoft-konto.
  2. Gå til Innstillinger > Familie.
  3. Velg barnekontoen du vil administrere, og gå deretter til Personvern og nettsikkerhet > Appens personvernerklæring for å gi tillatelse.

Obs! Hvis flere spillere er logget på, har apper bare tilgang til data som alle har gitt tilgangstillatelse til.