Administrere tilgangsnøkkelen på Xbox One

Finn ut hvordan du endrer eller sletter den personlige tilgangsnøkkelen på Xbox One-konsollen for å bidra til at informasjonen din er trygg og sikker. Finn ut hva du gjør for å få en ny tilgangsnøkkel hvis du har glemt den.

Fjerne tilgangsnøkkelen

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg System > Innstillinger > Konto.
  3. Velg Pålogging, sikkerhet og tilgangsnøkkel.
  4. Velg Slett min tilgangsnøkkel.

Endre tilgangsnøkkelen

For å kunne endre tilgangsnøkkelen må du først slette den eksisterende. Følg den foregående fremgangsmåten for å fjerne tilgangsnøkkelen.

Når du har fjernet tilgangsnøkkelen, kan du opprette en ny:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg System > Innstillinger > Konto.
  3. Velg Pålogging, sikkerhet og tilgangsnøkkel.
  4. Velg Opprett min tilgangsnøkkel.
  5. Angi en sekssifret tilgangsnøkkel, og angi den deretter på nytt for å bekrefte den.

Har du glemt tilgangsnøkkelen?

Hvis du har glemt tilgangsnøkkelen, kan du få en ny ved å bruke passordet for Microsoft-kontoen.

1. Når du blir bedt om å angi tilgangsnøkkelen på konsollen, angir du en hvilken som helst sekssifret kombinasjon tre ganger.
  2. Skriv inn passordet for Microsoft-kontoen din når du blir bedt om det.
  3. Velg Lag en ny tilgangsnøkkel.
  4. Angi en ny tilgangsnøkkel, og angi den deretter på nytt for å bekrefte den.

Du har nå en ny tilgangsnøkkel.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Administrere tilgangsnøkkelen på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?