Flerspillerspill og klassifiseringer på Xbox One

Hvis du vil sørge for at spillene som spilles på Xbox One-konsollen, passer for alderen, kan vi hjelpe deg å tilpasse spillopplevelsen på Xbox One slik du vil. På denne siden finner du informasjon om spillklassifiseringssystemer, hvordan du filtrerer spill etter klassifisering, og hvordan klassifiseringer fungerer i flerspillerspill.

Klassifiseringssystem

Xbox respekterer standardene for innholdsklassifisering i områdene der Xbox-produkter er tilgjengelige. Ulike områder bruker ulike klassifiseringssystemer i samsvar med hva som fungerer best for dem. Hvis du vil vite mer om klassifiseringssystemene i området ditt, kan du se Informasjon om aldersgrense.

Filtrering på Xbox One

Du kan finne filtre i Store-fanen. Gå til Bla gjennom spill > Alle spill i Store. Filtrene vises øverst, og du kan velge flere enn ett. Velg Flere filtre hvis du vil filtrere etter innholdsklassifiseringssystem.

Flerspillerspill

Klassifiseringssystemene dekker bare lokale enkeltspillerversjoner av spillet. De dekker ikke nettbaserte interaksjoner i selve spillene.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Flerspillerspill og klassifiseringer på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?