Kreve en tilgangsnøkkel for kjøp på Xbox One-konsollen

Du kan kreve en tilgangsnøkkel for å kunne fullføre kjøp hvis du vil kontrollere kjøp som blir gjort med kontoen din. Dette er spesielt nyttig for foreldre som vil godkjenne kjøp barna ønsker å foreta.

Finn ut mer om fordelene ved å opprette en tilgangsnøkkel.

Slik krever du tilgangsnøkkel for kjøp

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg System > Innstillinger > Konto.
  3. Velg Pålogging, sikkerhet og tilgangsnøkkel.
  4. Velg Bytt påloggings- og sikkerhetsinstillinger.
  5. Bla til høyre, og velg Tilpass.
  6. Bla til høyre, og velg Spør om min tilgangsnøkkel ved kjøp.

Du må nå oppgi en tilgangsnøkkel for å kjøpe noe med kontoen din. Du deaktiverer denne funksjonen ved å gjenta disse trinnene og velge Tilgangsnøkkel ikke nødvendig.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Kreve en tilgangsnøkkel for kjøp på Xbox One-konsollen, som du leste om, eller om et annet problem?