Feilen "Sorry, there was a problem requiring your password for sign-in" på Xbox 360

Du ser kanskje en av følgende feilmeldinger når du prøver å kreve et passord for pålogging på Xbox 360-konsollen:

Sorry, there was a problem requiring your password for sign-in on other consoles. Your password is still remembered for other consoles. Try again later, or try requiring password on sign-in from www.xbox.com. Visit xbox.com/security if you think someone else is accessing your account.

Sorry, there was a problem requiring your password for sign-in on this console. Your password is still remembered on this console. Try again later, or try requiring password on sign-in from www.xbox.com. Visit xbox.com/security if you think someone else is accessing your account.

Løsninger

Prøv følgende for å løse problemet:

Løsning 1: Krev passord for å logge på

Du må deaktivere automatisk pålogging på konsollen med passordet for Microsoft-kontoen. Denne endringen kan du gjøre på nettet på siden Min konto. Følg disse trinnene for å fjerne passordet for Microsoft-kontoen, slik at Xbox Live-profilen din ikke kan brukes uten passordet for Microsoft-kontoen. Slik gjør du det:

1. Gå til Min konto.
  2. Logg på med Microsoft-kontoen (e-postadresse og passord) som er knyttet til Xbox Live-kontoen din. Hvis du har glemt Microsoft-kontoen eller passordet, kan du se Finne e-postadressen for Microsoft-kontoen.
  3. Klikk Sikkerhet, familie og forumer under Min konto.
picture
  1. Under Sikkerhet, familie og forumer klikker du Beskyttelse av Xbox 360-profil på høyre side.
picture

Antallet konsoller der påloggingspassord ikke kreves, vises.

picture
  1. Klikk Profilnedlasting kreves for å kreve at profilen må lastes ned på nytt fra Xbox Live, ved å bruke passordet for Microsoft-kontoen, før den kan brukes på en konsoll. Alle eksisterende kopier av profilen vil ikke lenger fungere, og alle profilendringer og prestasjoner som ikke er lagret til Xbox Live, vil gå tapt.

Viktig!  Hvis du mistenker at passordet ditt er blitt kjent av andre, bør du i tillegg endre passordet for Microsoft-kontoen. Slik gjør du det:

1. Gå til Microsoft-konto, og logg på med påloggingsinformasjonen for Microsoft-kontoen din.
  2. Klikk Sikkerhet og passord.
  3. Under Passord klikker du Endre passord.

Hvis du ikke kan angi krav om passord ved å bruke Xbox.com, kan du prøve løsning 2 og 3 nedenfor.

Løsning 2: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten. Hvis Xbox Live-tjenesten er tilgjengelig, kan du prøve neste løsning.

Løsning 3: Logg på profilen din senere

Vent en stund, og prøv å kreve passord senere.

Hvis problemet vedvarer, kontakter du kundestøtte for Xbox.

Mer informasjon

Du kan begrense tilgangen til Xbox Live-profilen fra en hvilken som helst konsoll ved å kreve passordet for Microsoft-kontoen for å logge på profilen. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Passordbeskyttelse av Xbox Live-profilen.