Feilmeldingen "Beklager, det oppstod et problem under kreving av passordet for pålogging" på Xbox 360

Du ser en av følgende feilmeldinger når du prøver å kreve et passord for pålogging på Xbox 360-konsollen:

Beklager, det oppstod et problem under kreving av passordet for pålogging på andre konsoller. Passordet huskes fortsatt for andre konsoller. Prøv på nytt senere, eller prøv å kreve passord ved pålogging fra www.xbox.com. Gå til xbox.com/security hvis du tror noen andre bruker kontoen din.

Beklager, det oppstod et problem under kreving av passordet for pålogging på denne konsollen. Passordet huskes fortsatt på denne konsollen. Prøv på nytt senere, eller prøv å kreve passord ved pålogging fra www.xbox.com. Gå til xbox.com/security hvis du tror noen andre bruker kontoen din.

Dette problemet oppstår når du prøver å kreve et passord for å få tilgang til profilen din på andre Xbox-konsoller.

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet.

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Xbox Live Core Services: oppe og går
02/13/2016 01:13:49 AM

Løsning 2: Krev passord for å logge på.

Du må deaktivere automatisk pålogging på konsollen med passordet for Microsoft-kontoen. Du kan bare gjøre denne endringen på nettet, på Min konto-siden. Følg disse trinnene for å fjerne passordet for Microsoft-kontoen, slik at andre ikke kan få tilgang til Xbox Live-profilen din uten det. Slik gjør du det:

1. Gå til Min konto.
  2. Logg på med Microsoft-kontoen (e-postadresse og passord) som er knyttet til Xbox Live-kontoen din. Hvis du har glemt passordet for Microsoft-kontoen, kan du se Løsning for tapt passord.
  3. Velg Sikkerhet, familie og forumer under Min konto.
  4. Velg Beskyttelse av Xbox 360-profil til høyre i Sikkerhet, familie og forumer.

Her vises antallet konsoller der påloggingspassord ikke kreves.

5. Velg Profilnedlasting kreves for å kreve at du laster ned profilen fra Xbox Live, ved å bruke passordet for Microsoft-kontoen, før du bruker profilen på en konsoll. Alle eksisterende kopier av profilen fungerer ikke lenger, og alle profilendringer og prestasjoner som ikke er lagret til Xbox Live, går tapt.

Viktig!  Hvis du tror at passordet ditt er blitt kjent av andre, bør du i tillegg endre passordet for Microsoft-kontoen. Slik gjør du det:

1. Gå til Microsoft-kontoen, og logg på med legitimasjonen for Microsoft-kontoen din.
  2. Velg Sikkerhet og passord.
  3. Velg Endre passord under Passord.

Løsning 3: Fjern profilen, og last den ned på nytt.

Du kan fjerne profilen din fra Xbox 360-konsollen. Dermed fjernes gamle lagrede passord fra konsollen. Følg trinnene i Slette en Xbox Live-profil fra en Xbox 360-konsoll, og slett profilen din. Last deretter ned profilen på nytt:

1. Trykk guideknappen på håndkontrolleren.
  2. Velg Last ned profil.
    Obs!  Vises ikke Last ned profil? Dette betyr at du er logget på med en annen profil. Trykk X for å logge av, og velg deretter Last ned profil.
  3. Velg Last ned profil nederst på skjermen Last ned profil.
  4. Skriv inn e-postadressen for Microsoft-kontoen som er knyttet til Xbox Live-profilen din. Hvis du ikke vet den, kan du se Finne e-postadressen for Microsoft-kontoen.
  5. Skriv inn passordet for Microsoft-kontoen. Hvis du har glemt passordet ditt, må du tilbakestille det.
    Obs!  Hvis kontoen din er en Xbox Live-barnekonto, må du ha forelderens Microsoft-kontoopplysninger for å kunne laste ned profilen.
  6. Når du har lastet ned profilen, blir du spurt om du vil at konsollen skal huske passordet.
    • Hvis du vil logge deg på uten å bli bedt om passordet hver gang, velger du alternativet Husk passord.
    • La alternativet Husk passord være uavmerket hvis du vil at konsollen skal kreve et passord ved pålogging på kontoen din. Dette er lurt hvis konsollen er lett tilgjengelig for andre hjemme, eller hvis du har lastet ned profilen din hjemme hos en venn.

Mer informasjon

Du kan begrense tilgangen til Xbox Live-profilen fra en hvilken som helst konsoll ved å kreve passordet for Microsoft-kontoen for å logge på profilen. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Administrere innstillingene for pålogging på Xbox 360-konsollen.

Beslektede problemer