Du blir bedt om passordet ditt gjentatte ganger når du logger på Xbox One

Når du prøver å logge på Xbox One-konsollen din, blir du gjentatte ganger bedt om å oppgi passordet ditt, og du kan ikke fullføre påloggingen.

Løsninger

Løsning 1: Start Xbox One-konsollen på nytt.

1. Trykk på og hold Xbox-knappen midt på Xbox One-kontrolleren for å åpne strømsenteret.
  2. Velg Start konsollen på nytt.
  3. Velg Start på nytt.
  4. Prøv å logge på på nytt.

Hvis dette ikke løser problemet, går du til neste løsning.

Løsning 2: Fjern kontoen, og legg den til på konsollen på nytt.

Trinn 1: Fjern kontoen fra konsollen.

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg System > Innstillinger > Konto.
  3. Velg Fjern kontoer.
  4. Velg kontoen din, og bekreft fjerningen.

Trinn 2: Start Xbox One-konsollen på nytt.

1. Trykk på og hold Xbox-knappen midt på Xbox One-kontrolleren for å åpne strømsenteret.
  2. Velg Start konsollen på nytt.
  3. Velg Start på nytt.

Trinn 3: Legg til kontoen på konsollen på nytt.

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg Logg på > Legg til ny.
  3. Skriv inn e-postadressen og passordet for Microsoft-kontoen.
  4. Fullfør tilpasningsinnstillingene på de neste skjermene.

Løsning 3: Tilbakestill til standardinnstillingene.

Hvis du fortsatt ikke kan logge på, må du tilbakestille til standardinnstillingene på konsollen. Se Slik tilbakestiller du konsollen til standardinnstillingene på Xbox One for å gjøre dette.

Advarsel! Hvis du tilbakestiller konsollen til standardinnstillingene, slettes alle kontoer, apper, spill, lagrede spill og innstillinger. Alt som ikke er synkronisert med Xbox Live, går tapt. (Konsollen synkroniseres med Xbox Live automatisk når den er koblet til tjenesten.)

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Du blir bedt om passordet ditt gjentatte ganger når du logger på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?