Bruk innholdsbegrensninger på Xbox One når ingen er pålogget

Hvis du har opprettet en gjestekonto eller bruker et gjestepassord, kan du begrense det gjester kan se og gjøre på Xbox One-konsollen din når ingen er logget på. Disse innstillingene kan endres av enhver voksen som er logget på konsollen.

Du kan konfigurere følgende sikkerhetsinnstillinger for å administrere spillene og appene gjestene kan bruke når ingen er logget på Xbox Live-tjenesten:

• Blokker tilgangen til upassende innhold.
  • Blokker eksplisitte TV-programmer.
  • Begrens muligheten for å legge til eller opprette kontoer på konsollen.

Obs! Gjester kan ikke bruke spill og apper som krever pålogging.

Gjestepassord

Xbox One tillater gjester å overstyre disse begrensningene ved å oppgi gjestepassordet. Hvis en gjest prøver å få tilgang til spill og apper som er vurdert høyere enn gjestens kontoinnstillinger tillater, vil konsollen be om gjestepassordet. Med dette kan gjesten overstyre disse begrensningene, hvis du har gitt dem passordet.

Gjestepassord er nyttige når:

• Du ikke vil at barn eller tenåringer skal logge ut og bruke innhold som er over aldersgrensene du har angitt.
  • Du vil være sikker på at barnevakten ikke lar barna spille et spill som ikke passer til alderen deres.
  • Du bor med romkamerater som du ikke vil at skal logge på konsollen din når du ikke er hjemme.

For å administrere disse begrensningene må du opprette et gjestepassord. Gjestepassordet er en sekssifret kode som du oppretter på konsollen. Bare de med gjestepassord kan gjøre endringer.

Obs! Gjestepassord kan bare administreres av en voksen og bare på Xbox One-konsollen.

Gi tilgang til innhold og apper

Når du har opprettet gjestepassordet, kan du angi hva slags innhold som kan ses på Xbox One når ingen er logget på.

1. Velg System > Innstillinger > System > Avlogget innholdsbegrensninger.
  2. Velg Tilgang til innhold.
  3. Åpne rullegardinmenyen Tilgang til innhold og apper, og rull ned for å velge det alderstilpassede innholdsnivået du vil la gjestene bruke. Alderstilpassede klassifiseringer fastslås av plasseringen din. En beskrivelse av hva som er tilgjengelig på hvert alderstrinn, vises til høyre på skjermen. Trykk på B-knappen på kontrolleren når du er ferdig.

Som standard tillater konsollen at nye kontoer lastes ned eller opprettes når ingen er logget på konsollen. Slik blokkerer du denne funksjonen:

1. Velg System > Innstillinger > System > Avlogget innholdsbegrensninger.
  2. Velg Tilgang til innhold.
  3. Kontroller at alternativet Tillat nedlasting og oppretting av nye kontoer ikke er valgt.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Bruk innholdsbegrensninger på Xbox One når ingen er pålogget, som du leste om, eller om et annet problem?