Sikkerhetsinnstillinger for Xbox-meldinger

Meldingsfiltreringen vår hjelper deg med å bestemme hva du vil vise og ikke vise. Valget er ditt.

Innstillinger for meldingsfilter fungerer på forskjellige måter, avhengig av hva som er i en melding. Her er litt informasjon om hver av dem.

Tekst

Dette gjelder både meldinger og meldingsforespørsler (det vil si meldinger fra personer som ikke allerede finnes på vennelisten din). Du har alltid vært i stand til å rapportere støtende meldinger, nå har du muligheten til å filtrere dem ut fullstendig.

Vennlig

På dette nivået oppdager og blokkerer filteret vårt så mye potensielt støtende innhold som mulig, uten at det forstyrrer diskusjoner om temaer som er vanlige for spill, og tale som de fleste vil anse som vanlig. Vi gjør vårt beste for å filtrere vanlige vulgære ord, mobbing, alt knyttet til sex og skadelig innhold basert på beskyttede egenskaper, for eksempel rase, kjønn og nasjonalitet.

Vi kan ikke love å fange opp alt som kan være skadelig, men Vennlig-innstillingen er vårt beste alternativ for personer som ønsker å blokkere så mye potensielt støtende innhold som mulig.

Middels

Middels-tekstfilteret gir en balanse mellom Vennlig og Voksen. Denne innstillingen registrerer at personer ofte bruker sterke ord selv når de ikke snakker med skadelig hensikt. I tillegg vil Middels tillate visse vulgære ord så lenge de ikke brukes til å mobbe noen, henvise til beskyttede kjennetegn (for eksempel rase, kjønn og nasjonalitet), eller henvise til seksuelle handlinger.

Vi gjenkjenner at alle har sine egne meninger om hva slags språk som er dårlig eller bra. Selv om vi utvikler mer tilpassede sikkerhetsfunksjoner, tilbyr vi Middels-innstillingen som et godt utgangspunkt for personer som ønsker å være rimelig sikre uten å filtrere opplevelsen.

Voksen

Voksen-tekstfilteret er overbærende når det gjelder vulgært språk, men blokkerer innhold som vi identifiserer som sterk mobbing, eksplisitt seksuelt eller rettet mot beskyttede kjennetegn, for eksempel rase, kjønn og nasjonalitet.

Voksen-innstillingen er ment for personer som er stoler på personen de snakker med, og ikke bryr seg om støtende språk fra disse spillerne.

Ikke filtrert

Ved Ikke filtrert er tekstfilteret deaktivert. Vi anbefaler dette bare for privat samtaler med venner du stoler på helt.

Medier

Dette gjelder bilder, videoer og animert innhold i meldinger og meldingsforespørsler (det vil si meldinger fra personer som ikke allerede finnes på vennelisten din).

Blokker alt

Dette filtrerer ut alle medier i meldinger, inkludert innhold som ikke er skadelig i det hele tatt. Bruk denne innstillingen for å sikre at du aldri mottar støtende medier i meldinger.

Middels

Denne innstillingen har til hensikt å blokkere alt som kan være støtende, blant annet nakenhet og svært seksuelt innhold.

Voksen

Voksen tillater ting som enkelte personer finner støtende, for eksempel seksuelt innhold, mens det blokkerer nakenhet og innhold som filtrene identifiserer som eksplisitt seksuell.

Ikke filtrert

Ikke filtrert deaktiverer mediefilteret. Vi blokkerer bare innhold vi oppdager som ulovlig. Vi anbefaler denne innstillingen bare for privat samtaler med venner du stoler på helt.

Nettkoblinger

Dette gjelder meldinger og meldingsforespørsler (det vil si meldinger fra personer som ikke finnes på vennelisten din).

Blokker alt

Dette hindrer åpning av nettkoblinger som sendes til deg. Dette er nyttig for å blokkere tilgang til alt nettinnhold som mottas i Xbox-meldinger. Det kan være nyttig for foreldre som vil redusere hva barna kan få tilgang til på nettet.

Voksen

Voksen-innstilling blokkerer nettsteder filtrene flagger seksuelt innhold eller skadelig innhold. Vær oppmerksom på at Internett er et stort sted, og vi vil ikke kunne oppdage alt som kan være skadelig. Vi holder filteret så oppdatert som mulig, men husk: Selv for områder som ikke er blokkert, bør du bare åpne koblinger du stoler på.

Ikke filtrert

På Ikke filtrert er nettfilteret deaktivert. Bare innhold filteret oppdager som ulovlig eller skadelig, blir blokkert. Vi anbefaler denne innstillingen bare for privat samtaler med venner du stoler på helt. Husk: Velg bare koblinger fra kilder du stoler på, på nettet, selv når de sendes av venner du stoler på.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Sikkerhetsinnstillinger for Xbox-meldinger, som du leste om, eller om et annet problem?