Opprette og administrere et gjestepassord på Xbox One-konsollen

Når ingen er logget på Xbox One-konsollen, kan du bruke et sekssifret gjestepassord for å gi tilgang til innhold. Hvis for eksempel den som skal passe huset mens du er på ferie, ikke har sin egen Xbox Live-konto, kan du la vedkommende bruke gjestepassordet.

Obs! Et gjestepassord er ikke det samme som en gjestekonto. Et gjestepassord er et gjenbrukspassord som gjør at gjester kan bruke konsollen uten at du trenger å være pålogget. Du kan bare opprette en midlertidig gjestekonto mens du er logget på, og den slettes så snart du eller gjesten logger av.

Opprette et gjestepassord

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger > System > Avlogget innholdsbegrensninger.
  3. Velg Opprett et gjestepassord.
  4. Bruk kontrolleren til å lage en sekssifret tilgangsnøkkel. Bruk noe som du husker, men som andre ikke kan gjette.
  5. Angi tilgangsnøkkelen på nytt for å bekrefte.

Fjerne et gjestepassord

Hvis du ikke lenger vil begrense hva gjester kan se på konsollen når du ikke er pålogget, eller du tillate at gjester kan legge til sin egen Xbox-profil, kan du enkelt og greit fjerne gjestepassordet du har opprettet.

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger > System > Avlogget innholdsbegrensninger.
  3. Velg Fjern gjestepassord.
  4. Angi gjestepassordet for å fjerne det.

Endre et gjestepassord

Hvis du vil endre gjestepassordet på Xbox One-konsollen, må du først fjerne det eksisterende gjestepassordet. Innholdsbegrensninger du har angitt med det eksisterende gjestepassordet, slettes, så du må angi dem på nytt når du oppretter det nye passordet.

Følg fremgangsmåten for å fjerne et gjestepassord, og opprett deretter et nytt gjestepassord.

Har du glemt gjestepassordet?

Enhver voksen kan tilbakestille et glemt gjestepassord så lenge vedkommende husker passordet for Microsoft-kontoen sin og er logget på konsollen.

1. Følg fremgangsmåten for å fjerne et gjestepassord.
  2. Når du blir bedt om å angi gjestepassordet, angir du feil passord tre ganger, og deretter angir du passordet for Microsoft-kontoen din for å fjerne gjestepassordet.
  3. Hvis du vil opprette et nytt gjestepassord, velger du Opprett et gjestepassord og følger fremgangsmåten.

Obs! Hvis du har glemt passordet, velger du Jeg har glemt passordet, og deretter følger du instruksjonene.

Hvis du vil angi begrensninger for å begrense hva gjester kan se og gjøre på Xbox One-konsollen, kan du se Bruke innholdsbegrensninger på en Xbox One-konsoll når ingen er pålogget.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Opprette og administrere et gjestepassord på Xbox One-konsollen, som du leste om, eller om et annet problem?