Hva gjør du hvis Xbox-konsollen din blir stjålet

Hvis Xbox-konsollen din forsvinner eller blir stjålet, er det flere ting du bør gjøre for å sikre kontoen din og rapportere en mistet konsoll.

Trinn 1: Endre passordet ditt

Hvis konsollen din har forvunnet eller blitt stjålet, må du endre passord umiddelbart.

1. Gå til https://account.microsoft.com, og logg på med Microsoft-kontoen din.
  2. Gå til Sikkerhet.
  3. Velg Endre passord for å tilbakestille passordet for Microsoft-kontoen.
  4. Du blir kanskje bedt om å bekrefte at du er kontoeieren, ved å angi en sikkerhetskode.
  5. Skriv inn ditt gjeldende passord.
  6. Oppgi og bekreft det nye passordet.

Obs! For Xbox 360 må du velge et passord som består av 16 tegn eller mindre.

Trinn 2: Rapporter konsollen som stjålet

Vi anbefaler at du anmelder den stjålne konsollen til politiet, samt melder fra til forsikringsselskapet ditt. Du må oppgi serienummeret på den tapte konsollen. Slik finner du det:

1. Gå til https://account.microsoft.com og logg på med Microsoft-kontoen, velg deretter Enheter.
  2. Bla ned til konsollen som ble stjålet.
  3. Serienummeret står under enhetsnavnet.

Trinn 3: Kontroller faktureringskontoen din

Det kan være lurt å gjennomgå faktureringsaktiviteten din for å kontrollere at personen som har konsollen din ikke har foretatt noen uautoriserte kjøp.

1. På siden account.microsoft.com går du til Betaling og fakturering > Kjøpshistorikk.
  2. Hvis du ser en belastning du ikke gjenkjenner, kan du kontakte oss.
  3. Hold et øye med kontoen for å kontrollere at eventuelle uautoriserte belastninger ikke blir belastet kontoen din.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Hva gjør du hvis Xbox-konsollen din blir stjålet, som du leste om, eller om et annet problem?