Opprette en gjestekonto på Xbox One

Når du har en gjest som vil spille side-om-side-flerspillerspill, men som ikke har en Xbox Live-konto eller gamertag, kan du opprette en gjestekonto til engangsbruk på Xbox One-konsollen. Denne midlertidige kontoen opprettes som en kopi av kontoen til den som er logget på konsollen.

På slutten av økten, når personen med kontoen som ble brukt til å opprette gjestekontoen, logger av, blir gjestekontoen også logget av og fjernet fra konsollen.

Obs! En gjestekonto er ikke det samme som et gjestepassord. Du kan bare opprette en midlertidig gjestekonto mens du er logget på, og den slettes så snart du eller gjesten logger av. Et gjestepassord er et gjenbrukspassord som gjør at gjester kan bruke konsollen uten at du trenger å være pålogget.

Opprette en gjestekonto på Xbox One

1. Logg på konsollen.
  2. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  3. Velg Logg på.
  4. Velg Legg til gjest.
  5. Hvis du har tenkt å bruke Kinect for Xbox One, følger du instruksjonene for å få Kinect-sensoren til å gjenkjenne gjesten. Hvis ikke kan du hoppe over Kinect-trinnene.
  6. Gjestekontoen vises som Vertsnavn(1).

Hvis du har flere gjester som vil spille, velger du bare Legg til gjest på nytt for å opprette flere gjestekontoer.

Fjerne en gjestekonto fra Xbox One-konsollen

Når du eller gjesten logger av, fjernes gjestekontoen:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden, og velg deretter Hjem.
  2. Merk spillerbildet til den du vil logge av.
  3. Velg kontoen din, trykk på A-knappen på kontrolleren, og velg deretter Logg av.

Vanlige spørsmål

Hvilke innstillinger for personvern og nettsikkerhet brukes på en gjestekonto?

Hvis bare én person er logget på konsollen, har gjestekontoen samme personverninnstillinger som verten.

Hvis flere i husstanden er logget på, har gjestekontoen samme innstillinger for personvern og nettsikkerhet som familiemedlemmet med de mest begrensende innstillingene. Hvis for eksempel et barn er logget på, begrenses gjesten av innstillingene for barnet.

Kan en gjest foreta kjøp ved å bruke vertskontoens betalingsmåte?

Nei, vertens betalingsalternativer og abonnementer legges ikke til på gjestekontoen. Ingenting kan kjøpes med en gjestekonto.

Kan jeg lagre denne gjestekontoen for bruk i fremtiden?

Nei. Så snart verten eller gjesten logger av, fjernes gjestekontoen fra konsollen. Hvis gjesten vil spille på denne konsollen i fremtiden, anbefaler vi at vedkommende oppretter en Microsoft-konto og gamertag på konsollen.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Opprette en gjestekonto på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?