Hvorfor du blir bedt om foreldresamtykke

Hvis fødselsdatoen i Microsoft-kontoen din viser at du er under en viss alder, kreves det at Xbox ber om foreldresamtykke slik at du kan bruke Xbox Live.

Hvis du er voksen, men du fikk en melding som ber om foreldresamtykke, er det fordi du er et barn i Microsoft-familien.

Løsning

Hvis alderen din krever foreldresamtykke, følger du fremgangsmåten på Xbox-konsollen for å få forelderen til å logge seg på og legge deg til i Microsoft-familien.

Hvis du er over alderen som krever foreldresamtykke, må du få forelderen til å fjerne deg fra familien. De må logge på account.microsoft.com/family, velge profilen din og velge Fjern.

Hvis du ikke kan fjerne meldingen, må du kontakte Xbox Kundestøtte.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Hvorfor du blir bedt om foreldresamtykke, som du leste om, eller om et annet problem?