Finne ID-en til Xbox One-konsollen, enhets-ID-en, Xbox One-serienummeret og Kinect-serienummeret

For å kunne registrere eller be om reparasjon av Xbox One-konsollen eller Kinect-sensoren må du vite serienummeret. Du må kanskje også vite konsoll-ID-en eller enhets-ID-en.

Finne konsoll-ID-en eller enhets-ID-en for Xbox One

Obs! Du kan bare finne konsoll-ID-en i Innstillinger. Konsoll-ID-en er ikke det samme som konsollserienummeret.

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg System > Innstillinger > System > Konsollinformasjon.
  3. Konsoll-ID-en er nummer to i listen som vises.

Obs! Hvis du ser etter enhets-ID-en for å tilbakestille et glemt passord, bruker du Enhets-ID for Xbox Live, nummer fire i listen som vises.

Finne Xbox One-serienummeret

Serienummeret for Xbox One-konsollen finnes to steder:

• På klistremerket nederst på konsollen, eller
  • på skjermen Konsollinformasjon i Innstillinger. Følg fremgangsmåten ovenfor. Serienummeret vises først i listen som vises.

Finne serienummeret på Kinect-sensoren

Du finner serienummeret på Kinect-sensoren nederst på sensoren. Nummeret består av de tolv sifrene som er skrevet nedenfor strekkoden.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Finne ID-en til Xbox One-konsollen, enhets-ID-en, Xbox One-serienummeret og Kinect-serienummeret, som du leste om, eller om et annet problem?