Få Xbox-konsollen eller Kinect-sensoren reparert

Først logger du på nedenfor, og velger Registrer enhet. Når du har registrert deg, ser du garantistatusen til enheten. Hvis garantien fortsatt gjelder, er reparasjoner gratis. Hvis garantien ikke lenger gjelder for enheten, må du betale for reparasjonen.

Mine Xbox enheter Sjekk status på reparajonsforespørsel Logg på for å registrere en enhet eller sjekke reparasjon og garantistatus.
Enhetsnavn Ingen
Ordrestatus Ingen ordre
Garantistatus Ingen
Serienummer Ingen
Avregistrere denne enheten Hvis du avregistrerer denne enheten, vil du ikke ha tilgang til enhetens ordrestatus eller garantiopplysninger. Er du sikker på at du vil avregistrere enheten?

OK
*Nødvendig informasjon
Fornavn * Ugyldig fornavn
Etternavn * Ugyldig etternavn
Telefonnummer * Ugyldig telefonnummer
Land/region * Ugyldig land/region
Serienummer * Ugyldig serienummer
Avregistrere denne enheten Hvis du avregistrerer denne enheten, vil du ikke ha tilgang til enhetens ordrestatus eller garantiopplysninger. Er du sikker på at du vil avregistrere enheten?

OK
Sjekk status på reparajonsforespørsel
Ordrenummer * Ugyldig ordrenummer
Postnummer * Ugyldig postnummer

Sende en serviceforespørsel

Når du har registrert enhetene dine, følger du denne fremgangsmåten:

1. Logg på siden Enhetsreparasjon med legitimasjonen for Microsoft-kontoen din.
  2. I Oversikt-delen på siden Enhetsreparasjon velger du Reparer enheten.
  3. Følg fremgangsmåten på skjermen for å fylle ut serviceforespørselen.

Når Enhetsreparasjon har mottatt forespørselen, sender de deg et serviceordrenummer og en ordrebekreftelse via e-post som inneholder frakt- eller leveringsinstruksjoner.

Send enheten så snart som mulig. Hvis du ikke sender den innen 30 dager, annulleres serviceordren, og forsendelsesetiketten er ikke lenger gyldig. I land og områder som tilbyr leveringsbytte, må du besøke leveringssenteret innen sju dager fra du opprettet bestillingen.

Hvis du ikke mottar en bekreftelsesmelding innen 24 timer, kontrollerer du søppelpostmappen eller søppelpostfilteret i e-postprogrammet. Hvis du ikke finner e-posten blant søppelposten, kontakter du kundestøtte for Xbox.

Hvis du mottar en melding om at telefonnummeret eller e-postadressen er ugyldig, kan du gå til Endre e-postadressen som er knyttet til Microsoft-kontoen for å oppdatere informasjonen for Microsoft-kontoen.

Pakke og sende enheten din

E-postbekreftelsen for serviceordren inneholder instruksjoner om pakking og forsendelse. Du finner illustrerte innpakningsinstruksjoner på Pakke Xbox-konsollen eller Kinect-sensoren for sending.

Fjern alt tilbehør fra Xbox-konsollen eller Kinect-sensoren, og fjern eventuelle disker fra Xbox-harddisken. Hvis du sender dem, vil du sannsynligvis ikke få dem tilbake.

Når enheten er pakket, skriver du ut forsendelsesetiketten. Lim den fast på pakken og følg deretter forsendelsesinstruksjonene i e-postbekreftelsen.

Spor reparasjonsstatusen

Når vi har mottatt konsollen eller sensoren på servicesenteret, er gjennomsnittlig servicetid 14 til 21 dager, inkludert leveringstid.

Hvis du vil kontrollere bestillingsstatusen, kan du klikke Bestillingsstatus i boksen øverst på denne siden.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Hjelp med en eksisterende serviceordre for Xbox eller Kinect.

Erstatning av tilbehør

Hvis du kjøpte Microsoft Xbox-tilbehøret i løpet av de siste 30 dagene, kan du levere det tilbake til forhandleren med det opprinnelige kjøpsbeviset. Hvis du kjøpte tilbehøret for mer enn 30 dager siden, men innenfor garantiperioden for tilbehøret, kan du bestille nytt tilbehør fra Enhetsreparasjon (konsollregistrering er påkrevd). Pass på at du klikker Erstatt et tilbehør i stedet for Reparer enheten. Følg instruksjonene på skjermen for å legge inn en bestilling.

Forhåndsbytte

Med forhåndsbyttetjenesten kan du motta et erstatningsprodukt før du sender inn produktet som ikke virker. Hvis du vil finne ut om du er berettiget til forhåndsbytte, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.

Det er enkelte viktige ting du må vite om forhåndsbytte:

• Denne tjenesten er bare tilgjengelig i følgende land:
    • USA
    • Canada
    • Østerrike
    • Belgia
    • Tsjekkia
    • Danmark
    • Finland
    • Frankrike
    • Tyskland
    • Hellas
    • Ungarn
    • Irland
    • Italia
    • Nederland
    • Polen
    • Portugal
    • Slovakia
    • Spania
    • Sverige
    • Sveits
    • Storbritannia
  • Du må betale et servicegebyr.
  • Du må oppgi kredittkortopplysninger ved forhåndsbytte. Vi reserverer et beløp tilsvarende verdien av produktet på kortet ditt.
  • Denne prosessen krever et høyere sikkerhetsvalideringsnivå. Vi ber deg om å oppgi spesifikk informasjon om kontoen og enheten du vil ha reparert.
  • Du må sende inn produktet som ikke virker, innen 14 dager etter at du mottar erstatningsproduktet for å unngå at beløpet på kredittkortet blir belastet.