Hjelp med en eksisterende serviceordre for Xbox eller Kinect

Hvis du vil sjekke statusen for reparasjonen, logger du på Mine Xbox-enheter nedenfor og ser Bestillingsstatus.

Mine Xbox enheter Sjekk status på reparajonsforespørsel Logg på for å registrere en enhet eller sjekke reparasjon og garantistatus.
Enhetsnavn Ingen
Ordrestatus Ingen ordre
Garantistatus Ingen
Serienummer Ingen
Avregistrere denne enheten Hvis du avregistrerer denne enheten, vil du ikke ha tilgang til enhetens ordrestatus eller garantiopplysninger. Er du sikker på at du vil avregistrere enheten?

OK
*Nødvendig informasjon
Fornavn * Ugyldig fornavn
Etternavn * Ugyldig etternavn
Telefonnummer * Ugyldig telefonnummer
Land/region * Ugyldig land/region
Serienummer * Ugyldig serienummer
Avregistrere denne enheten Hvis du avregistrerer denne enheten, vil du ikke ha tilgang til enhetens ordrestatus eller garantiopplysninger. Er du sikker på at du vil avregistrere enheten?

OK
Sjekk status på reparajonsforespørsel
Ordrenummer * Ugyldig ordrenummer
Postnummer * Ugyldig postnummer

Spore en forsendelse

Det kan ta opptil sju dager før leveringsstatusen er oppdatert på transportørens nettsted. Hvis statusen ikke endres etter dette, kontakter du kundestøtte for Xbox.

Spore forsendelsen fra deg til servicesenteret

Bruk fraktbeviset eller sporingsnummeret du mottok da du sendte varen, til å kontrollere leveringsstatusen på transportørens nettsted, eller kontakt transportøren for å få mer informasjon. Vi varsler deg via e-post når vi har mottatt produktet på servicesenteret.

Spore forsendelsen fra servicesenteret til deg

Du får tilsendt en e-postmelding med sporingsnummer når vi sender det reparerte produktet fra servicesenteret. Bruk sporingsnummeret til å kontrollere leveringsstatusen på transportørens nettsted, eller kontakt transportøren for å få mer informasjon.

Obs!  Det kan ta opptil sju dager før leveringsstatusen er oppdatert på transportørens nettsted. Hvis statusen ikke endres etter dette, kontakter du kundestøtte for Xbox.

Endre eller annullere en serviceordre

Du kan endre eller annullere en eksisterende serviceordre frem til den dagen du sender produktet til servicesenteret. Logg først på Enhetsreparasjon, og gå deretter til Ordrer for å kontrollere at ordrestatusen er Ordren behandles eller Emballasjemateriale er mottatt av kunden.

• Hvis du vil annullere ordren, velger du Annuller ordre. Annulleringen kan ta opptil 24 timer. Hvis en refusjon skal betales, sender vi refusjonen til kontoen din innen 72 timer etter at annulleringen er bekreftet.
  • Hvis du vil endre e-postadressen eller returadressen, må du annullere ordren (se forrige punkt) og sende den på nytt. Klikk navnet ditt øverst til høyre på siden, og velg deretter Profil for å få tilgang til informasjonen og endre den.
  • Hvis du allerede har sendt inn Xbox-konsollen eller Kinect-sensoren og finner ut at du må ha den levert til en annen adresse enn den som er oppført på ordren, etter at du har sendt den, kontakter du fraktleverandøren.
  • Hvis du allerede har sendt inn kontrolleren, strømforsyningen eller annet tilbehør, eller hvis du har betalt for en artikkel som skal sendes direkte til deg, og finner ut at du må ha erstatningsartikkelen sendt til en annen adresse, kontakter du fraktleverandøren.
  • Hvis servicesenteret allerede har mottatt det defekte produktet eller sendt en erstatning, kan du ikke annullere ordren, og vi kan ikke utstede en refusjon.
  • En serviceordre og en eventuell tilhørende forsendelsesetikett er gyldige i 30 dager fra datoen da forespørselen ble sendt. Hvis serviceordren utløper etter at du allerede har sendt produktet, kontakter du kundestøtte for Xbox.

Skrive ut en serviceordrekvittering

Hvis du vil skrive ut en kvittering når serviceordren er fullført, kan du gå til Enhetsreparasjon. Når du har logget på med Microsoft-kontoen, velger du Ordrer på menylinjen øverst. Du kan velge enhver fullført ordre og velge Skriv ut kvittering hvis du vil skrive ut en kopi av kvitteringen.

Hvis listen over serviceordrer ikke inneholder den du ser etter, kan du velge Kontroller statusen til en serviceordre på hjemmesiden og deretter skrive inn serviceordrenummeret fra e-postbekreftelsen samt postnummeret ditt. Fullførte ordrer har et alternativ for å skrive ut en kvittering.

Feilsøk vanlige problemer med serviceforespørsler.

Hvis du har problemer med serviceforespørselen, ser du informasjonen nedenfor før du kontakter kundestøtte for Xbox.

Enheten ble returnert uten at service var utført

Servicesenteret undersøker produktet ved ankomst. I følgende tilfeller utfører vi ikke service (reparasjon eller erstatning), men returnerer produktet som det er:

• Servicesenteret finner ingen feil på produktet.
  • Produktet er tuklet med eller modifisert.

Jeg mottok en skadet eller ikke-fungerende enhet fra servicesenteret

Hvis du mottar et reparert produkt som er skadet eller ikke fungerer, kontakter du kundestøtte for Xbox med en gang. Ikke returner produktet til servicesenteret uten å rapportere problemet først.

Enheten jeg mottok, er feil, ufullstendig eller mangler

Kontakt kundestøtte for Xbox for å få hjelp i disse tilfellene.

Obs!  Microsoft er ikke ansvarlig for tap av tilleggsprodukter eller tilbehør (for eksempel strømforsyning, kontroller eller spillplate) som du sender inn sammen med produktet du sender til reparasjon.

Beslektede problemer