Hjelp med en eksisterende servicebestilling for Xbox-konsoll eller -tilbehør

Sjekke statusen for reparasjonen

1. Gå til Service og reparasjon for enhet og logg på.
  2. Velg enheten som er knyttet til reparasjonsforespørselen din.
  3. Velg Reparasjonsordre nederst på siden.
  4. Statusen for bestillingen din vises.
Service og reparasjon for enhet-skjermen som viser kundens liste over reparasjonsordre

Spore en forsendelse

Spore forsendelsen fra deg til servicesenteret

Bruk fraktbeviset eller sporingsnummeret du mottok da du sendte varen, til å kontrollere leveringsstatusen på transportørens nettsted, eller kontakt transportøren for å få mer informasjon. Vi varsler deg via e-post når vi har mottatt produktet på servicesenteret. Se Sjekke statusen for reparasjonen om fremgangsmåte for å finne sporingsnummeret.

Spore forsendelsen fra servicesenteret til deg

Du får tilsendt en e-postmelding med sporingsnummer når vi sender det reparerte produktet fra servicesenteret. Bruk sporingsnummeret til å kontrollere leveringsstatusen på transportørens nettsted, eller kontakt transportøren for å få mer informasjon.

Obs! Det kan ta opptil tre dager før leveringsstatusen oppdateres på transportørens nettsted.

Stoppe eller annullere en servicebestilling

Du kan stoppe eller annullere en eksisterende servicebestilling frem til den dagen du sender produktet til servicesenteret. Når varen er sendt, kan du kan ikke stoppe eller avbryte bestillingen.

Slik annullerer du bestillingen:

1. Gå til Service og reparasjon for enhet og logg på.
  2. Velg enheten som er knyttet til reparasjonsforespørselen din.
  3. Velg Reparasjonsordre nederst på siden.
  4. Velg Stopp reparasjonen.
Service og reparasjon for enhet-skjermen som viser gjeldende status for reparasjonsordre og hvordan du stopper en reparasjon

Annulleringen kan ta opptil 24 timer. Hvis en refusjon skal betales, sender vi refusjonen til kontoen din innen 72 timer etter at annulleringen er bekreftet.

• Hvis du vil endre e-postadressen eller returadressen, må du annullere ordren og sende den på nytt.
  • Hvis du allerede har sendt inn Xbox-konsollen eller Kinect-sensoren og finner ut at du må ha den levert til en annen adresse enn den som er oppført på ordren, etter at du har sendt den, kontakter du fraktleverandøren.
  • Hvis du allerede har sendt inn kontrolleren, strømforsyningen eller annet tilbehør, eller hvis du har betalt for en artikkel som skal sendes direkte til deg, og finner ut at du må ha erstatningsartikkelen sendt til en annen adresse, kontakter du fraktleverandøren.
  • Hvis servicesenteret allerede har mottatt det defekte produktet eller sendt en erstatning, kan du ikke annullere ordren, og vi kan ikke utstede en refusjon.
  • En serviceordre og en eventuell tilhørende forsendelsesetikett er gyldig i 30 dager fra datoen da forespørselen ble sendt.

Feilsøke problemer med serviceforespørsler

Enheten ble returnert uten at service var utført

Servicesenteret undersøker produktet ved ankomst. Hvis ingen tjenester utføres (reparasjon eller bytting), returnerer vi produktet og sender deg en melding med informasjon om hvorfor tjenesten ikke ble utført.

Jeg mottok en skadet eller ikke-fungerende enhet fra servicesenteret

Hvis du mottar et reparert produkt som er skadet eller ikke fungerer, kontakter du kundestøtte med en gang. Ikke returner produktet til servicesenteret uten å rapportere problemet først.

Enheten jeg mottok, er feil, ufullstendig eller mangler

Kontakt kundestøtte for å få hjelp i disse tilfellene.

Obs! Microsoft er ikke ansvarlig for tap av tilleggsprodukter eller tilbehør (for eksempel strømforsyning, kontroller eller spillplate) som du sender inn sammen med produktet du sender til reparasjon.

Forseglingen på konsollen min er brutt

Enkelte Xbox-konsoller har et plastbånd over en skrue som må fjernes for at konsollen skal kunne åpnes. Garantidekningen din påvirkes ikke av en brutt forsegling, men hvis du åpner og endrer en konsoll for å deaktivere sikkerhet, få et urettferdig fortrinn eller forverre spillopplevelsen til andre brukere, blir garantien ugyldig. Hvis du åpner og skader konsollen, dekker ikke garantien eventuelle skader som du forårsaker. Se unntakene i Produsentens begrensede maskinvaregaranti og avtale.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Hjelp med en eksisterende servicebestilling for Xbox-konsoll eller -tilbehør, som du leste om, eller om et annet problem?