Gå til hovedinnhold
Del denne siden

Pakke Xbox-konsollen, Kinect-sensoren eller Xbox-tilbehør for forsendelse

Før du sender inn Xbox One-konsollen, Kinect-sensoren eller Xbox-tilbehør som kontrollere til service, må du kontrollere at alt er godt pakket. Denne siden viser den anbefalte metoden for pakking av produktet.

Obs! Send bare produktet som ikke fungerer. Alle andre artikler du sender, blir kanskje ikke sendt tilbake til deg.

På denne siden

Pakke Xbox-konsollen eller Kinect-sensoren

Følg disse tipsene og den illustrerte fremgangsmåten nedenfor.

• Sørg for at du pakker inn produktet forsvarlig.
  • Bruk en solid forsendelseseske.
  • Kontroller at produktet er pakket godt inn.
  • Forsendelsesesken du bruker, blir ikke returnert til deg.

Trinn 1

Koble strømforsyningen, Kinect, det vertikale stativet (bare Xbox One S) og alt tilbehør fra konsollen.

Xbox One S-konsoll
Xbox One S-konsoll
Original Xbox One-konsoll
Original Xbox One-konsoll

Hvis du vil ha informasjon om hvordan du fjerner en Xbox 360-harddisk eller en plate som har kilt seg fast i konsollen, kan du se følgende:

Trinn 2

• Få tak i en forsendelseseske og bobleplast.
  • Pakk enheten din i bobleplast, og legg den i esken.
  • Sørg for at konsollen ikke ligger løst i esken, for da kan den bli skadet under transport. Microsoft er ikke ansvarlig for skade på forsendelser.

Trinn 3

• Forsegl esken med pakketeip.
  • Fest forsendelsesetiketten på esken.
  • Skriv ned sporingsnummeret som du finner på forsendelsesetiketten.
  • Send pakken, og ta vare på forsendelseskvitteringen. Du er selv ansvarlig for eventuelle kostnader i forbindelse med henting.
  • Du kan gå til Enhetstjenester for å kontrollere reparasjonsstatusen når som helst.

Viktig! Ikke send noe av følgende i forsendelsen:

Hvis du har flere spørsmål om innsending av produktet for service, kan du se Få Xbox-konsollen eller Kinect-sensoren reparert.

Pakke Xbox-tilbehør

Følg disse tipsene.

• Sørg for at du pakker inn produktet forsvarlig.
  • Bruk en solid forsendelseseske.
  • Kontroller at produktet er pakket godt inn.

Viktig! Hvis du må sende tilbehør, for eksempel en Xbox-kontroller, til servicesenteret vårt, må du ikke sende avtakbare deler sammen med kontrolleren. Behold alle avtakbare deler siden de ikke blir returnert til deg. Hvis du har en Elite-kontroller, gjelder dette D-pad-er, flate spaker og styrespaker. Du mottar en ny kontroller uten disse delene, så du må bruke de originale delene med den nye kontrolleren.

Pakkeinstruksjoner:

1. Fjern batterier, kabler og alt annet som er koblet til tilbehøret.
  2. Få tak i en forsendelseseske og bobleplast.
  3. Pakk enheten din i bobleplast, og legg den i esken.
  4. Pass på at kontrolleren ikke ligger løst i esken. Microsoft er ikke ansvarlig for skade på forsendelser.
  5. Forsegl esken med pakketeip.
  6. Fest forsendelsesetiketten på esken.
  7. Skriv ned sporingsnummeret som du finner på forsendelsesetiketten.
  8. Send pakken, og ta vare på forsendelseskvitteringen. Du er selv ansvarlig for eventuelle kostnader i forbindelse med henting.
  9. Du kan gå til Enhetstjenester for å kontrollere reparasjonsstatusen når som helst.