Pakke Xbox-konsollen, Kinect-sensoren eller Xbox-tilbehør for forsendelse

Før du sender inn Xbox One-konsollen, Kinect-sensoren eller Xbox-tilbehør som kontrollere til service, må du kontrollere at alt er godt pakket. Denne siden viser den anbefalte metoden for pakking av produktet.

Obs! Send bare produktet som ikke fungerer. Alle andre artikler du sender, blir kanskje ikke sendt tilbake til deg.

På denne siden

Pakke Xbox-konsollen eller Kinect-sensoren

Følg disse tipsene og den illustrerte fremgangsmåten nedenfor.

• Sørg for at du pakker inn produktet forsvarlig.
  • Bruk en solid forsendelseseske.
  • Kontroller at produktet er pakket godt inn.
  • Forsendelsesesken du bruker, blir ikke returnert til deg.

Trinn 1

Koble strømforsyningen, Kinect, det vertikale stativet (bare Xbox One S og Xbox One X) og alt tilbehør fra konsollen.

Xbox One S-konsoll
Xbox One S-konsoll
Original Xbox One-konsoll
Original Xbox One-konsoll

Hvis du vil ha informasjon om hvordan du fjerner en Xbox 360-harddisk eller en plate som har kilt seg fast i konsollen, kan du se følgende:

Trinn 2

• Få tak i en forsendelseseske og bobleplast.
  • Pakk enheten din i bobleplast, og legg den i esken.
  • Sørg for at konsollen ikke ligger løst i esken, for da kan den bli skadet under transport. Microsoft er ikke ansvarlig for skade på forsendelser.

Trinn 3

• Forsegl esken med pakketeip.
  • Fest forsendelsesetiketten på esken.
  • Skriv ned sporingsnummeret som du finner på forsendelsesetiketten.
  • Send pakken, og ta vare på forsendelseskvitteringen. Du er selv ansvarlig for eventuelle kostnader i forbindelse med henting.
  • Du kan gå til Enhetstjenester for å kontrollere reparasjonsstatusen når som helst.

Viktig! Ikke send noe av følgende i forsendelsen:

Hvis du har flere spørsmål om innsending av produktet for service, kan du se Få Xbox-konsollen eller Kinect-sensoren reparert.

Pakke Xbox-tilbehør

Følg disse tipsene:

• Sørg for at du pakker inn produktet forsvarlig.
  • Bruk en solid forsendelseseske.
  • Kontroller at produktet er pakket godt inn.

Viktig!

• Pass på at du skriver reparasjonsforespørselsnummeret på utsiden av esken.
  • Når du sender et tilbehør, for eksempel Xbox-kontrolleren, til servicesenteret vårt, må du passe på at du beholder alle avtakbare deler før du sender tilbehøret. Hvis du har en Elite-kontroller, gjelder dette D-pad-er, pedaler og styrespaker. Når det gjelder adaptive Xbox-kontrollere, må du ikke sende noe av tilleggstilbehøret.

Pakkeinstruksjoner:

1. Fjern batterier, kabler eller alle andre avtakbare deler som er koblet til tilbehøret.
  2. Få tak i en forsendelseseske og bobleplast.
  3. Pakk enheten din i bobleplast, og legg den i esken.
  4. Pass på at tilbehøret ikke ligger løst i esken. Microsoft er ikke ansvarlig for skade på forsendelser.
  5. Forsegl esken med pakketeip.
  6. Skriv reparasjonsforespørselsnummeret på utsiden av esken.
  7. Send pakken, og ta vare på forsendelseskvitteringen. Du er selv ansvarlig for eventuelle kostnader i forbindelse med henting.
  8. Du kan gå til Enhetstjenester for å kontrollere reparasjonsstatusen når som helst.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Pakke Xbox-konsollen, Kinect-sensoren eller Xbox-tilbehør for forsendelse, som du leste om, eller om et annet problem?