Registrere Xbox-produktet ditt

Når du registrerer Xbox-produktet ditt, kan du be om og spore reparasjoner og kontrollere garantistatusen. Denne siden beskriver hvordan du registrerer produktet.

Trinn 1: Opprett en gratis Microsoft-konto hvis du ikke allerede har en.

Du må ha en gratis Microsoft-konto for å kunne registrere Xbox-produktet. Hvis du ikke allerede har en, kan du opprette en Microsoft-konto nå eller finne ut mer under Vanlige spørsmål om Microsoft-kontoen på Xbox-konsollen.

Trinn 2: Registrer enheten på Enhetstjenester.

Når du ber om service for en Xbox-konsoll eller Kinect-sensor, må du først registrere produktet. Du kommer i gang ved å logge på Enhetstjenester og deretter velge Registrer en ny enhet. Når du har registrert deg, ser du garantistatusen til enheten. Hvis garantien fortsatt gjelder, er reparasjoner gratis. Hvis garantien ikke lenger gjelder for enheten, må du betale for reparasjonen.

Obs! Hvis du trenger serienummeret for kontrolleren, finner du det under strekkoden i batteriholderen.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Registrere Xbox-produktet ditt, som du leste om, eller om et annet problem?