Registrere Xbox-produktet ditt

Når du registrerer Xbox-produktet ditt, kan du be om og spore reparasjoner og kontrollere garantistatusen. Denne siden beskriver hvordan du registrerer produktet.

Trinn 1: Opprett en gratis Microsoft-konto hvis du ikke allerede har en.

Du må ha en gratis Microsoft-konto for å kunne registrere Xbox-produktet. Hvis du ikke allerede har en, kan du opprette en Microsoft-konto nå eller finne ut mer under Vanlige spørsmål for Microsoft-konto.

Trinn 2: Registrer enheten på Støtte for enheter.

Når du ber om service for en Xbox-konsoll eller Kinect-sensor, må du først registrere produktet. Logg på nedenfor, og velg Registrer enhet for å komme i gang. Når du har registrert deg, vil du også se garantistatusen til enheten. Hvis garantien fortsatt gjelder, er reparasjoner gratis. Hvis garantien ikke lenger gjelder for enheten, må du betale for reparasjonen.

Obs! Ikke ta med tankestreker, mellomrom eller en internasjonal landskode i telefonnummeret.

Mine Xbox enheter Sjekk status på reparajonsforespørsel Logg på for å registrere en enhet eller sjekke reparasjon og garantistatus.
Enhetsnavn Ingen
Ordrestatus Ingen ordre
Garantistatus Ingen
Serienummer Ingen
Avregistrere denne enheten Hvis du avregistrerer denne enheten, vil du ikke ha tilgang til enhetens ordrestatus eller garantiopplysninger. Er du sikker på at du vil avregistrere enheten?

OK
*Nødvendig informasjon
Fornavn * Ugyldig fornavn
Etternavn * Ugyldig etternavn
Telefonnummer * Ugyldig telefonnummer
Land/region * Ugyldig land/region
Serienummer * Ugyldig serienummer
Avregistrere denne enheten Hvis du avregistrerer denne enheten, vil du ikke ha tilgang til enhetens ordrestatus eller garantiopplysninger. Er du sikker på at du vil avregistrere enheten?

OK
Sjekk status på reparajonsforespørsel
Ordrenummer * Ugyldig ordrenummer
Postnummer * Ugyldig postnummer

Obs! Hvis du trenger serienummeret for kontrolleren, finner du det under strekkoden i batteriholderen.