Registrere eller (avregistrere) Xbox-produktet

Når du registrerer Xbox-produktet ditt, kan du be om og spore reparasjoner og kontrollere garantistatusen. Du kan også avregistrere Xbox-produktet hvis du ikke lenger bruker eller eier det.

Registrere Xbox-produktet

Trinn 1: Opprett en Microsoft-konto hvis du ikke allerede har en.

Du må ha en gratis Microsoft-konto for å kunne registrere Xbox-produktet. Hvis du ikke allerede har en, kan du opprette en Microsoft-konto nå eller finne ut mer i Vanlige spørsmål om Microsoft-konto.

Trinn 2: Registrer enheten på Enhetstjenester.

Når du ber om service for en Xbox-konsoll eller Kinect-sensor, må du først registrere produktet. Du kommer i gang ved å logge på Enhetstjenester, og velg deretter Registrer en ny enhet.

Når du har registrert enheten, vises garantistatusen for den. Hvis garantien fortsatt gjelder, er reparasjoner gratis. Hvis garantien ikke lenger gjelder for enheten, må du betale for reparasjonen.

Avregistrere Xbox-produktet

Hvis du ikke lenger vil at Xbox-produktet skal være tilknyttet deg, kan du avregistrere det. Gå til Enhetstjenester, finne enheten du vil avregistrere, og velge Flere handlinger > \\\Fjern Xbox. Merk av for \\\I'm ready to remove this Xbox, og velg deretter Fjern.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Registrere eller (avregistrere) Xbox-produktet , som du leste om, eller om et annet problem?