Koble til og bruke det kabelbaserte hodesettet for Xbox 360

Oversikt

En tegning av en mann som har på seg det kabelbaserte hodesettet for Xbox 360

Du kan chatte med venner på Xbox Live ved hjelp av det kabelbaserte hodesettet for Xbox 360.

Obs!  Denne artikkelen beskriver bare hvordan du bruker det kabelbaserte hodesettet for Xbox 360 fra Microsoft. Hvis du vil ha informasjon om hodesett fra tredjeparter, kontakter du produsenten av hodesettet.

I Xbox Live kan du chatte på en rekke ulike måter:

• Chat privat med venner.
  • Chat under spill med flere spillere.
  • Chatte med alle som er med i Xbox Live-party.
  • Chat med video (hvis du vil ha hjelp til videochatting, kan du se Video-Kinect på Xbox 360).

Bruke et kabelbasert hodesett

Obs! Kinect-sensoren har en innebygd mikrofon som brukes til talegjenkjenning og chat. Hvis du har en Kinect-sensor, trenger du kanskje ikke et hodesett.

Slik kobler du til et kabelbasert hodesett

1. Skru ned volumet på hodesettet ved å rotere volumkontrollen helt til venstre.
En tegning av et kabelbasert hodesett for Xbox 360 med nærbilde av lydkontrollen på hodesettet.
    • Justere volumet: Roter volumkontrollhjulet.
    • Dempe: Veksle mikrofonknappen på hodesettets ledning.
  1. Sett inn hodesettkontakten i ekspansjonsporten på spillkontrolleren.
Hodesettkontakten settes inn i ekspansjonsporten på en Xbox 360-håndkontroller.
  1. Ta på deg hodesettet, og juster mikrofonen.