Feilmeldingen "The Kinect sensor needs an update" vises når du bruker Kinect-sensoren for Xbox 360

Du får en av disse feilmeldingene mens du bruker Kinect-sensoren for Xbox 360:

The Kinect sensor needs an update (C0050006)

Dette betyr at Xbox 360-konsollen eller Kinect-sensoren trenger en programvareoppdatering.

Løsning

To get the update, restart your console.

Velg Yes for å laste ned og bruke programvareoppdateringen. Oppdateringen brukes automatisk neste gang du starter konsollen og kobler til Xbox Live.

Hvis du ikke har tilgang til Xbox Live, setter du en spillplate for Xbox Kinect i konsollen for å få oppdateringen.