Gå til hovedinnhold
Del denne siden

Talesøk med Kinect ikke lenger tilgjengelig på Xbox 360

Når du bruker talesøk med Kinect på Xbox 360, får du følgende melding:

Kan ikke behandle tale akkurat nå. Prøv på nytt senere.

Årsaken er at funksjonen for talesøk for Kinect på Xbox 360 ikke lenger er tilgjengelig.

Obs! Alle andre alternativer for tale fortsetter å fungere. På dette tidspunktet er det bare søkefunksjonen som ikke er tilgjengelig.

Løsning

Hvis du vil søke på Xbox 360, bruker du kontrolleren til å navigere og skrive inn søkevilkår. Hvis du for eksempel vil søke etter et bestemt spill, går du til Velg spill > Bla gjennom spill > Søk etter spill.

Du kan fortsatt bruke talekommandoer til å gå til søkesiden. Du må imidlertid skrive inn søkevilkårene der.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Talesøk med Kinect ikke lenger tilgjengelig på Xbox 360, som du leste om, eller om et annet problem?