Konfigurere den trådløse N-nettverksadapteren for Xbox 360

Oversikt

Den trådløse N-nettverksadapteren for Xbox 360 er kompatibel med både den originale Xbox 360-konsollen og Xbox 360 S-konsollen. Hvis det trådløse tilgangspunktet er langt borte fra konsollen, kan signalstyrken og båndbredden bli bedre hvis du kobler en nettverksadapter til en Xbox 360 S-konsoll.

Obs! Bruk av denne adapteren deaktiverer den interne trådløsfunksjonen i Xbox 360 S-konsollen.

Xbox 360-konsoller må ha en programvareoppdatering for å kunne støtte den trådløse N-nettverksadapteren for Xbox 360. Hvis du har koblet til Xbox Live siden 28. oktober 2009, skal denne programvareoppdateringen allerede være installert på konsollen, og du trenger bare å konfigurere de trådløse innstillingene. Du kan finne ut hvordan du gjør dette, ved å se Trådløs tilkobling til Xbox Live.

Hvis du ikke har koblet til Xbox Live siden 28. oktober 2009, må du bruke installasjonsplaten som fulgte med den trådløse N-nettverksadapteren for Xbox 360, til å installere den nødvendige programvaren på Xbox 360-konsollen.

Installere programvaren for en trådløs N-nettverksadapter for Xbox 360

1. Hvis en trådløs N-nettverksadapter for Xbox 360 er koblet til konsollen din, kobler du den fra.

2. Sett inn installasjonsplaten som fulgte med den trådløse N-nettverksadapteren for Xbox 360, i Xbox 360-konsollen.

1. Slå av konsollen.

2. Slå på konsollen på nytt. Programvareoppdateringen skal starte automatisk. Hvis oppdateringen ikke starter automatisk, kan det hende at programvaren allerede er installert.

Obs! Hvis du får en feilmelding om blandede medier, kan du se Feilmelding om blandede medier nedenfor.

3. Når du blir bedt om å installere programvaren, velger du Yes, update now.

4. Hvis en nettverkskabel er koblet til på baksiden av konsollen, kobler du den fra.

5. Når installasjonen er fullført, kan du koble den trådløse N-nettverksadapteren for Xbox 360 til USB-porten på baksiden av konsollen. (Hvis du vil ha informasjon om å koble til og konfigurere det trådløse nettverkskortet, kan du se Trådløs tilkobling til Xbox Live.)

6. Fjern installasjonsplaten fra den optiske stasjonen.

7. Slå konsollen av og deretter på igjen.

Feilmelding om blandede medier

Hvis du får en feilmelding om blandede medier, er kanskje automatisk avspilling deaktivert. Slik aktiverer du den:

1. Gå til Settings på konsollen, og velg deretter System.

2. Velg Console Settings.

3. Velg Auto-Play.

4. Velg Enable.

5. Gjenta fremgangsmåten for å installere den trådløse nettverksadapteren (ovenfor).

Hvis du fortsatt får en feilmelding om blandede medier, angir du Disc for oppstartsalternativet. Slik gjør du det:

1. Gå til Settings på konsollen, og velg deretter System.

2. Velg Console Settings.

3. Velg Startup and Shutdown.

4. Velg Startup.

5. Velg Disc.

6. Gjenta fremgangsmåten for å installere den trådløse nettverksadapteren (ovenfor).

Konfigurere den trådløse adapteren

Når du har installert den nødvendige programvaren, er neste trinn å konfigurere den trådløse nettverksadapteren. Se Trådløs tilkobling til Xbox Live.

ADVARSEL! Risiko ved reparasjon: Hvis du åpner og/eller reparerer enheten, kan dette føre til elektrisk støt, skade på enheten, brann, personskader og andre farer. Microsoft anbefaler at du ber fagkyndige om hjelp til å reparere enheten, og at du er forsiktig hvis du har tenkt å foreta reparasjonen selv.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Konfigurere den trådløse N-nettverksadapteren for Xbox 360, som du leste om, eller om et annet problem?