Høre på sanger med Groove på Xbox 360

Vanlige spørsmål

Hva må jeg ha for å kunne spille av musikk på Xbox-konsollen?

Du må ha en OneDrive-musikkmappe for å kunne spille av musikk på Xbox-konsollen.

Jeg har problemer med å starte Groove Musikk-appen på Xbox-konsollen

Prøv å slette og installere appen på nytt. Slik gjør du det:

1. Gå til Settings, og velg System.
  2. Velg Storage, og velg deretter hovedlagringsenheten (sannsynligvis en harddisk eller minneenhet).
  3. Velg Games and Apps.
  4. Bla ned til Groove Musikk-appen.
  5. Velg Y og deretter Delete.
  6. Gå tilbake til startsiden for Xbox, gå til Recent, og start Groove Musikk-appen på nytt.