Gå til hovedinnhold
Del denne siden

SmartGlass-appen for Xbox 360 avvikles

18. mai 2018 blir SmartGlass-appen for Xbox 360 for iOS, Android, Windows Phone 7, Windows Phone 8, Windows 10 Mobile, Windows 8 og Windows 10 avviklet. Det blir ikke lenger tilbudt kundestøtte og innhold for appen.

Vi oppfordrer kunder til i stedet å bruke Xbox-appen for iOS, Android, Windows 10 Mobile eller Windows 10 eller tjenestene på http://www.xbox.com eller selve Xbox 360-konsollen.

Vanlige spørsmål

Spørsmål: Kan jeg fortsatt bruke mine kjøpte spill, filmer og TV-programmer som fulgte med SmartGlass-funksjoner?
Svar: Ja. Du kan fortsatt spille alle spillene på Xbox 360-konsollen. Hvis du kjøpte digitale spill fra Microsoft, kan du fortsatt laste dem ned. Du kan fortsatt se filmer og TV-programmer du har kjøpt fra Microsoft.

Spørsmål: Hva kan jeg heretter bruke til å starte spill og apper, skrive inn tekst og styre avspilling av musikk, filmer og TV-programmer på Xbox 360?
Svar: Du kan starte og styre avspilling av innhold eller skrive inn tekst ved å bruke en Xbox 360-håndkontroller, et minitastatur for Xbox 360 eller en fysisk fjernkontroll for Xbox 360.

Spørsmål: Kan jeg fortsatt bruke telefonen til å kommunisere med venner på Xbox Live?
Svar: Ja. Du kan bruke Xbox-appen for iOS, Android, Windows 10 eller Windows 10 Mobile til å chatte med, legge til eller følge nye Xbox Live-venner, se aktivitetsfeeder og prestasjoner, bli med i klubber og annet. Du kan også kommunisere med venner på http://www.xbox.com.

Spørsmål: Kan jeg fortsatt redigere den originale Xbox-avataren?
Svar: Ja, du kan gjøre det i appen Originale Xbox-avatarer for Windows 10, Windows 10 Mobile og Xbox One, på http://www.xbox.com eller direkte på Xbox 360-konsollen.

Spørsmål: Kan jeg fortsatt angi signaler for å spille et Xbox 360-spill med venner?
Svar: Ja, du kan angi signaler for å spille Xbox 360-spill med venner på Xbox 360-konsollen.

Spørsmål: Hvordan kan jeg søke etter spill, apper, filmer & TV-programmer for Xbox 360?
Svar: Du kan bruke Bing-søk på Xbox 360-konsollen til å søke etter alle spillene, appene, filmene og TV-programmene som er tilgjengelige for Xbox 360-konsollen. Du kan også søke etter Xbox 360-innhold ved å bruke Microsoft Store på Xbox One, i Windows 10 og på nettet.

Spørsmål: Kan jeg bruke SmartGlass-innhold for bestemte spill, filmer eller TV-programmer?
Svar: Nei. Innhold som er laget for SmartGlass-appen for Xbox 360, avvikles og er ikke lenger tilgjengelig.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med SmartGlass-appen for Xbox 360 avvikles, som du leste om, eller om et annet problem?